Андреа си стегна куфарите и се изнесе - за пореден път!

Малко преди мача с Кличко Андреа пак си събра багажа и се изнесе от общото жилище с гаджето си Кубрат Пулев. Поп фолк дивата много-много не си поплювала и често плисвала в очите на любимия си думи, които никак не били по сърцето му. Жестоките скандали между двамата често завършвали със затръшване на вратата и нарамила куфарите си Андреа. Вече няколко пъти русокоската спрягала този номер на националния ни шампион по бокс, но много скоро, най-много след седмица отново се прибирала при него.

[caption id="attachment_424235" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа си стегна куфарите и се изнесе от апартамента им с Кубрат[/caption]

Честите препирни ставали заради чепатия характер на хубавицата. Тя обичала да спори до откат с боксьора, като често го взривявала с думите си. Поп фолк дивата Андреа обаче никак не обичала да я критикуват и това пък нея я изваждало извън релси. Но най-често двойката се джавкала за абсолютно дребни и незначителни неща.

Двамата едва го докараха до годеж, но до сватба така и не се стигна. Кобрата с присъщата си откровеност заяви, че ще направи Андреа своя съпруга още на ринга, когато спечели така дълго чаканата победа с Кличко. Последната битка обаче и все още не се случва, а не е сигурно и дали украинеца ще спази уговорката си да излезе в открит двубой с българина и на новата обещана от самия него дата. Така че срещата между двамата боксьори и сватбата остават размити във времето.

Именно това разтакаване вбесявало певицата, която все по-силно копнеела да се види в бяла, сватбена рокля. Въпреки че тя има статут на звезда, поне на родните ширини, а половинката й е световноизвестен боксьор, любовта им не е застрахована. Годините и умората може би си казват тежката дума. Двамата са заедно вече години, не успяха да направят приказната си сватба, но дано битката с Кличко най-после стане факт, а и венчилото за Андреа и Кубрат-също. Само дано копнеещият за семеен уют мускуляга вече не поглежда към друга, която да стане майка на децата му.