Рейтингът на ВИП Брадър падна драстично след напускането на Тачо

Напускането на Тачо срина рейтинга на ВИП Брадър. Безспорно най-интересни на зрителите са участниците в любовния триъгълник - Тачо, Зорница Линдарева и Жени Калканджиева. След напускането на Къщата от Тачо, спадна и зрителския интерес към формата.

Бившият на Зорница Линдарева беше един от най-колоритните участници в шоуто заради постоянните си изцепки. Въпреки това напускането му беше неизбежно, тъй като той наруши правилника за престой в Къщата. Една от клаузите в договорите на участниците е, че те нямат право да проявяват агресия спрямо други съквартиранти в Къщата.

[caption id="attachment_424118" align="alignright" width="300"]Тачо Връщат Тачо във ВИП Брадър[/caption]

Несдържаността на Тачо му струва скромните 35 000 лева. Безработният съпруг на Жени Калканджиева загуби хонорара си във ВИП Брадър. Това докара жена му до истерия. Евгения Калканджиева не успя да преглътне факта, че семейството й загуби 35 000 лева заради Зорница Линдарева. Шефката на модната агенция призна, че двамата с Тачо са влезли в шоуто заради парите.

Продуцентите на ВИП Брадър обмислят варианти за завръщането на Тачо. Единият от вариантите, на които са се спрели е да предложат вот на зрителите, които ще имат възможността да преценят дали искат да видят Тачо отново в Къщата.

Другият вариант, който продуцентите на формата обмислят, е да попитат самата Зорница Линдарева дали иска Тачо да се върне в Къщата и по сценарий тя да даде положителен отговор.

Безспорно завръщането на Тачо в шоуто е единственият начин, то не само да си върне рейтинга, но и гледаемостта му да се повиши.

Ако това се случи, вероятно бащата на Зорница Линдарева, ще изпълни заплахите си към продуцентите на ВИП Брадър. Родителят на скандалната моделка иска да съди продуцентите за това, че са допуснали агресия в Къщата. Бащата на моделката не може да преглътне и резила, на който го подложи щерка му заради увлечението си към Тачо.