Диляна Попова изпадна в тежка депресия

Диляна Попова изпадна в тежка депресия
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова изпадна в тежка депресия само дни след раждането на сина си

Диляна Попова изпадна в тежка депресия и почти не излиза от дома си. Моделката е изцяло погълната от грижите за малкия Борил. Бащата на малкия юнак не взима почти никакво участие в отглеждането му. Актьорът е зает със служебните си ангажименти и вечер се прибира много късно у дома. Обикновено по това време Борил спи, а когато вечер се събуди, Диляна Попова поема грижите за него.

Моделката е на ръба на отчаянието. Докато за Асен Блатечки, Борил е второ дете, то за Диляна Попова е първо и тя вече е изпаднала в паника, че може нещо да обърка.

Диляна Попова

Диляна Попова изпадна в депресия

Синеоката красавица вече се чувства напълно изтощена, въпреки, че малкият Борил е едва на няколко дни, научи „Всеки ден“. Още повече, че малкият почти не спи вечер и това допълнително изтощава майка му.

Това, което най-много измъчва Диляна Попова е, че тя не получава почти никаква подкрепа от Асен Блатечки. Актьорът почти не се прибира у дома, а в малкото часове, в които е там, отново Диляна Попова се грижи за сина им, пише Хот арена.

В малкото си свободно време актьоръ се разкъсва между двете си деца. Голяма част от почивките си той прекарва с Катерина – дъщеря му от неговата бивша половинка Катерина Горанова.

Диляна Попова, която вече е на ръба на отчаянието се жалва пред свои приятелки, че грижите са сина й я оставят почти без сили. Тя не е единствената недоволна от тази ситуация. Законната половинка на актьора все още не може да свикне с мисълта, че дъщеря им трябва да дели обичта и вниманието на баща си с сина му от Диляна Попова.

Режисьорката също е изпаднала в тежка депресия и се затворила у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова изпадна в тежка депресия”

  1. Ваня Кулева

    окт. 04. 2014

    Абе момиче хубаво, за теб нямаше ли една свободна сурвакница? Защо трябваше да се намесваш на човека в семейството- там, дето не ти е мястото? Какво ново ще му предложиш на човека? Имал е семейство, родило му се е детенце, човекът всички тези емоции ги е преживял? Ти като си млада и хубава какво си помисли, че ще припада човека като те види ли? Той с теб си е взел вземанката, старите хора му казват на това "прочетен вестник"

Добавете коментар