Любовният триъгълник около Зорница Линдарева, Тачо и Жени Калканджиева става още по-сложен

Истината между Зорница Линдарева и мъжа на Жени Калканджиева – Тачо, добива перверзна нишка – научаваме от страниците на „Уикенд”. Бивша моделка на „Визаж”, пожелала да остане в анонимност, разкрива покъртителна история за сложните отношения в любовния триъгълник Зорница – Тачо - Калканджиева. Според думите й Жени Калканджиева е била шефка на Зорница Линдарев, която до преди 2-3 години е работила като скъпоплатена компаньонка към модната къща на шестата по красота в света. „Самата Жени Калканджиева вкара в леглото на Тачо своята подчинена Зорница. Кога точно се е случило това, нямам информация, но в нашите среди отдавна се знае, че миската е привърженичка на сексуалните размирици и че разнообразява интимния си живот с Точо, като практикува тройки с него и с момичета от модната си агенция” – разкрива красавица от модния бранш.

[caption id="attachment_424221" align="alignleft" width="300"]Кой е излишният в любовния триъгълник между Зорница, Тачо и Жени Кой е излишният в любовния триъгълник между Зорница, Тачо и Жени[/caption]

„Калканджиева сама вкара в леглото на Тачо Зорница Линдарева, но не предвиди, че мъжът й може да хлътне по нея. Стефан Манов просто се възползва максимално от сексуалната свобода, която му даде Жени, и започна да атакува самосиндикално платените момичета, които неговата съпруга му поднасяше на тепсия на разюздани оргии в дома им” – споделя източникът на изданието, запознат с мръсните тайни на семейството. Сега в Къщата на ВИП Брадър страховете на Жени Калканджиева са свързани основно със Зорница Линдарева, която е психически лабилна и може в един момент да разкрие, че й е плащано от самата Жени, за да спи с мъжа й. Естествено, ако това се случи, Калканджиева ще отрече всичко и ще обяви, че бившата й подчинена е луда и си измисля интриги” – споделят запознати с делата на чернокосата Зорница. Истината е, че Линдарева наистина се е влюбила в Тачо, но това е станало пред очите на Калканджиева – коментират запознати. Очевидно обаче бракът между Тачо и Жени е към своя край и те ще се разведат след края на ВИП Брадър 2014.