Красьо Черния се е забил с тузарския си автомобил в мантинелата на магистралатаКрасьо Черния се е движел с над 160 км в час

Красьо Черния е оцелял като по чудо в зверска катастрофа. Съмнителният бизнесмен е катастрофирал тежко с тузарския си джип БМВ седмица на магистралата в района на Стара Загора. Плевенчанинът, станал по-известен и покрай любовната си афера с чалгаджийката Магда, се е забил с колата си в мантинелата и единствено късметът е спасил живота му, коментират хора, видели смачканото возило.

[caption id="attachment_424185" align="alignright" width="300"]Красьо Черния Красьо Черния[/caption]

Сблъсъкът е станал преди около месец, а Красьо Черния се отървал без нито една драскотина, единствено с уплахата. Колата му обаче е напълно смляна. До инцидента се стигнало след като автомобилът на баровеца бил засечен от ТИР, който предприел неправилно изпреварване. За да избегне сблъсъка с тежкото возило, Красимир Георгиев свил колата си в ляво и се ударил в мантинелата.

Според запознати е цяло чудо, че е оцелял, тъй като се забил в предпазната ограда с изключително висока скорост - над 160 километра в час. От КАТ незабавно са съставили протокол за инцидента, но информацията за него така и не се появила в бюлетина на МВР, тъй като Красьо Черния не искал името му отново да се набива на очи.

След удара бизнесменът се зарекъл всяка година да прави курбан на датата, на която едва не се раздели с живота си, научиха от vsekiden.com. Междувременно Красьо Черния си е поръчал нов автомобил, не по-малко скъпарски от съсипаното БМВ. Малко след катастрофата Георгиев се обзавел с чисто ново Ауди А8, с тузарския номер СА 8383. Запознати издават, че Красьо Черния се е бръкнал с 200 бона, за да се сдобие с новата си кола.