Бившата на Асен Блатечки преживява тежки дни

Бившата на Асен Блатечки рухна. Катерина Горанова, от която той има дъщеря, изпадна в депресия. Режисьорката се е затворила вкъщи и почти не излиза от там. Причината за състоянието й, че тя все още не може да приеме появата на бял свят на сина на Асен Блатечки, който е плод на забранената му любов с Диялна Попова. В края на миналия месец синеоката красвица дари мъжа на Катерина Горанова със син.

Законната половинка на Асен Блатечки дори е преустановила работа по новия им проект "Люси" под предлог, че актьорът има много ангажименти в театъра и в личен план.

Катерина Горанова, която в продължение на години си затваряше очите за изневерите на съпруга си, беше готова да му прости всичко в името на дъщеря си.

[caption id="attachment_424150" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки е неотлъчно до Диляна Попова[/caption]

Двамата дори се събраха това лято, но сега след появата на Борил, Асен Блатечки не се отделя от Диляна Попова. Актьорът дори нае за Диляна Попова жилище в центъра на столицата, което е близо до дома му.

В момента Асен Блатечки буквално се разкъсва между двете си семейства. Силният стрес, на който актьорът е подложен, е причината за отслабването му. Въпреки, че Асен Блатечки се опитва да не пренебрегва децата си, нито Диляна Попова, нито Катерина са щастливи, пише ПИК.

По-тежко е положението при законната съпруга на актьора, която е изпаднала в тежка депресия. Колеги на Асен Блатечки коментират, че тя е идеалната жена за него, тъй като винаги му е прощавала за забежките. Беше готова и този път да ги направи.

Когато Асен Блатечки среща Катерина, тя е млада, красива и успяла - мечтата за всеки мъж. По това време Асен Блатечки все още не се е доказал като актьор, докато Катерина вече си е изградила име в гилдията.

Катерина Горанова се оказва трамплин за кариерата на Асен Блатечки.