Маги Желязкова с тежък здравословен проблем

Проблемите в личния живот на Маги Желязкова се отразиха негативно и върху здравословното й състояние. Зрителите на Нова тв се питат какво се случва с брюнетка. Маги Желязкова коментира всяка сутрин случващото се във ВИП Брадър в предаването "На кафе". Всяка сутрин моделката се появява с подпухнало лице. Дори гримът не успяха да скрие отока. Причината за това е операцията, която Маги Желязкова претърпя миналия месец.

Това лято по време на рутинен медицински преглед лекарите установили, че брюнетката има проблем с житовидната жлеза. Медиците открили няколко тумора и препоръчали на Маги Желязкова незабавно да се оперира, за да избегне риска от развитието на ракови образувания.

[caption id="attachment_424141" align="alignright" width="300"]Маги Желязкова Маги Желязкова претърпя тежка операция[/caption]

Маги Желязкова се оперира миналия месец заради натоварения си график през лятото. За щастие операцията е била упешна. Лекарите са извадили няколко тумора от жлезата на моделката, които са били доброкачествени. След операцията Маги Желязкова отказвала да излезе от дома си заради отока на шията, който е причината за подпухването и на лицето й, пише Хот арена.

Причината за здравословния проблем на Маги Желязкова е стресът, на който тя беше подложена през последните месеци. В края на миналата година тя се раздели със съпруга си Боби Манекена, след като стана ясно, че двамата системно са си изневерявали.

В момента брюнетката има връзка с Жоро и двамата се наслаждават на любовта си. Искрите между тях пламнали това лято. Маги Желязкова разкри, че отдавна се познава с Жоро, но това лято се засекли случайно, докато били на морето.

Жоро я поканил на вечеря и от тогава двамата са неразделни. Маги Желязкова е много щастлива с мъжа до себе си и е убедена, че той е човекът, с който винаги е искала да бъде.