Гена Трайкова залюби колегаГена Трайкова

превъзмогна раздялата с приятеля си Иван Георгиев. Преди два месеца те се разделиха, тъй като амбициозната блондинка хвана любимия си в крачка.

Гена Трайкова се възползва от влиянието си в бТВ заради новия си пост и без да се замисли предложи работа на приятеля си. Иван Георгиев стана водещ на новините, благодарение на Гена Трайкова, но това не се оказа печеливш хода за нея. И до днес шефовете на бТВ не спират да й натякват за назначението на Иван Георгиев. Менижърите на частната телевизия са убедени, че това е най-голямата грешна на служителката им.

Гена Трайкова вече превъзмогна болката от раздялата си със своя колега и в момента отново е щастливо влюбена. Синеоката журналистка отново залюби колега, но този път двамата са по-дискретни и правят всичко възможно връзката им да не се афишира.

[caption id="attachment_424137" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова Гена Трайкова с ново гадже[/caption]

Гена Трайкова се надява, че новата й връзка ще продължи по-дълго от предните й връзки. Тя е много щастлива и се надява, че този път наистина е открила любовта. Шефката на новините има връзка с колега, който е по-млад от нея с цели 10 години. Новият й любим е част от екипа, занимаващ се с заснемането на "Сървайвър". Преди няколко дни той замина с Евтим Милошев за Камбоджа, за да довърши работата си по проекта.

Гена Трайкова е много щастлива, че има връзка с човек, който няма общо с новините. За разлика от предните й приятели, новото й гадже се интересува от екстремни спортове.

Най-дългата връзка на Гена Трайкова досега беше с колегата й Венелин Петков. В момента бившият й щастлив с жената до себе си. След него Гена Трайкова имаше връзка с музиканта Лъчо, но и с него връзката й не издържа дълго. Двамата се разделиха, тъй като блондинката отказа да го дари с наследник.

Наскоро Гена Трайкова сподели в свое интервю, че вече й е време да създаде семейство, пише Хот арена.