Родителят на Зорница Линдарева не може да си намери място от гняв

Зорница Линадарева не спира да излага родителите си. Въпреки, че моделката постоянно парадира с факта, че произхожда от заможно семейство, не спира да излага родителите си. Докато майката на Зорница Линдарева приема по-спокойно изцепките на дъщеря си в Къщата, то баща й е потънал в дън земя от срам.

Родителят на моделката едва не получил инфаркт пред екрана, виждайки дъщеря си от сутринта с чаша вино в ръка. Бащата на Зорница Линдарева поискал да влезе в Къщата, за да изведе дъщеря си от там, но продуцентите на формата категорично отказали да го допуснат под предлог, че имат стабилен договор с дъщеря му.

Линдарев е бесен заради изцепките на дъщеря си и е твърдо решен да я изведе от Къщата. Той възнамерява да предяви съдебен иск срещу продуцентите на ВИП Брадър заради шамара, който дъщеря му отнесе от Тачо. Съпругът на сестрата на Зорница Линдарева е адвокат и семейството й вече е предприело нужните мерки, научи Хот арена.

[caption id="attachment_424127" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева не спира да излага семейството си[/caption]

Семейството на моделката може да съди не само ВИП Брадър, но и да съсипе Тачо, ако пожелае, разкри приятелка на скандалната брюнетка. Тя сподели, че Зорница Линдарева винаги е била много близка с родителите си, но след изцепките й това вероятно ще се промени за в бъдеще.

Зори често придружаваше родителите си по време на почивките им в екзотични дестинации, сподели дружката й. Но след срама, на който Зорница Линдарева подложи семейството си, едва ли родителите й ще я посрещнат с отворени обятия.

Именно поведението на Зорница Линдарева стана причината повечето от съквартирантите й да я номинират. Някои от тях не скриха съжалението си към нея. Други са категорични, че ВИП Брадър не е подходящата среда за нея.

Влади Въргала и Тити Папазов са мъжете в Къщата, които не крият симпатиите си Зорница Линдарева.