Алкохолната зависимост ме раздели с приятелката ми

Гласувайте за статията

Сега, когато вече съм чист, тя все още се чуди дали може да ми има довери

depresiq

Алкохолната зависимост ме раздели с приятелката ми

Алкохолната зависимост е нещо много лошо. Влезе ли веднъж в живота, трудно излиза. Алкохолната зависимост стана причина да загубя единствената жена, която изтърпя всичките ми простотии, докато пиех, и въпреки това продължи да ме обича. Аз съм много натъжен от това и сега правя всичко възможно да мога да си я върна. Има индикации, че ще може да ми прости поседната голяма издънка, преди да се разделим. Аз все си мисля, че човек като допусне грешка, трябва да си я признае и да действа напред.

Лошото е, че аз не виждам все още нещо хубаво от това, че оставих алкохолната зависимост в миналото. Някои ще кажат – какво повече от това? Ами аз искам приятелката ми да се върне при мен. Аз заради нея и благодарение на нея съм чист сега и не пия алкохол вече пети месец. Тя ми взе преди време капките Алкофитал, благодарение на които вече не пия. Затова си мисля, че трябва да е до мен сега, да види как лекарството, което ми препоръча, действа. Билковите капки Алкофитал са единственото нещо, което взимах, за да се освободя от алкохолната зависимост. Не стана от раз, но за сметка на това резултатът е добър и откакто съм спрял да пия нямам грам желание да почна наново със запоите. Все си мисля, че не е далеч деня, в който тя ще разбере, че не се шегувам, че насериозно съм взел моето желание да се оправя и съм сложил вече черта на алкохолната зависимост.

Йоан Костов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар