Истината за любовния триъгълник - Тачо, Зорница Линдарева и Евгения Калканджиева се оказа много по-заплетена

Истината за аферата между Тачо и Зорница Линдарева излезе наяве. Бивша манекенка от агенцията на Евгения Калканджиева разкри истината за любовния триъгълник. Модната шефка е главната виновница за връзката на съпруга й с моделката. Самата Калканджиева поднесла Зорница Линдарева на тепсия на Тачо.

Разкрепостената синеока красавица често изненадвала мъжа си като му изпращала някое от момичетата си. Калканджиева обичала да разнообразява любовния си живот със своя съпруг и според нея свободата, която давала на съпруга си, се отразява благоприятно на брака им.

[caption id="attachment_424118" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева получавала по 2000 лева на вечер[/caption]

Тачо е преспал с повечето от момичетата на Калканджиева, разкри бивша моделка от агенция "Визаж". След детронирането на шестата по красота през 2009 година от поста й във "Визаж", тя решила да изгради своя мрежа от модели и да започне самостоятелен бизнес без да разчита на подкрепата на Маргините.

Скандалните мафиоти успяха да привлекат най-успешните модели от "Визаж" към новата им модна агенция. В това време Калканджиева не стояла със скръстени ръце. Съпругата на Тачо решила да паралелно с модния бизнес да печели и от най-древната женска професия, предлагайки на моделките си срещи с платежоспособни господа.

Зорница Линдарева е едно от момичетата на Калканджиева, което е прибирало по 2 000 лева на вечер. Половината от парите били за модната шефка, а останалата част за моделката.

Бившата служителка на Калканджиева разкри, че Зорница Линдарева наистина е живяла няколко месеца с Тачо. Причината за съжителството им не била любов към модлеката от страна на Стефан Манов, а фактът, че той и Жени започнали много често да се карат.

Разгневената Калканджиева заплашила Зорница Линдарева и дори спряла да й праща нови клиенти. Според запознати с мръсните тайни на Калканджиева, тя продължава да се Зорница Линдарева, тъй като психически лабилната моделка може всеки момент да разкрие, че е едно от момичетата, които работят за нея, пише Хот арена.