Капките Алкофитал ми помогнаха да започна начисто

Гласувайте за статията

Не съм си и представял, че ще дойде ден, в който да пия едно-две малки и това да ми е достатъчно, но капките Алкофитал ми помогнаха този ден да стане факт

alcohol

Капките Алкофитал ми помогнаха да започна начисто

Искам да стана някакъв нормален човек и да забравя всичко лошо, което причиних на себе си и на моето семейство. Моето пиянство беше много лошо, но сега взимам капките Алкофитал, ходя на психолог, не оставам сам, не се събирам с хората, с които се събирах преди. Правя всичко възможно, за да се поправя. Поръчах билковите капки преди няколко месеца. Грешката ми беше, че не го направих това нещо по-рано. Сега можех да съм много по-добре.

Капките правят така, че като се изпият няколко глътки алкохол и да става лошо, получава се един световъртеж, вкуса на алкохола става неприятен и всичко свършва, в смисъл, че не можеш да пиеш повече алкохол. И така, с течение на времето се намалява употребата на алкохол.

Аз съм от онези хора, които като си наумят нещо и го правят. Само ми е много трудно да започна. В момента, в който реша, аз го правя. И с отказването на алкохола беше така. Мина много време оттогава, но хубавото е, че вече спокойно мога да кажа, че съм тръгнал по правилния път. Само аз си знам колко ми добре така, и колко ми е трудно, но се оправям. Искам да зарадвам близките си, на които причиних много проблеми и ги разочаровах много пъти.
Препоръчвам на всички, които са били в моето положение да започнат да прилагат капките Алкофитал, за да се освободят от алкохолната робия един път завинаги.

Мартин от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар