Факт - Влади Въргала затъна дълбоко в паяжината на Зорница Линдарева!

Влади Въргала неочаквано изпита тръпка към уж беззащитната Зорница Линдарева. Любовницата на Тачо предизвиквала у него не само чувства на защита към крехката девойка, но и нещо повече. Самият артист си го призна в Изповедалнята, като я номинира за изгонване от Къщата на Вип Брадър. Той призна, че ако изкусителката остане малко повече в къщата, той ще я защитава отново от нападките на всички, но това няма да се отрази добре на него. Защото е зопачнал да изпитва любов към Зорница Линдарева.

[caption id="attachment_424091" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева оплете Влади Въргала в игричките си, семейството му е застрашено[/caption]

Това обаче не се знае как ще се отрази на семейството и съпругата му, с която в момента той не е в много добри отношения, откровено заяви самия Влади.

Влади Въргала си призна също, че ако отново приеме ролята на защитник и застъпник от нападките на останалите съквартиранти в Къщата спрямо Зорница Линдарева, това вече може да премине границата на приятелството.

Дом съвета обаче беше на категорично противоположно мнение. Маги Халваджиян, както винаги честен и безкомпромисен изказа отрицателното си мнение ако сценария се развие така, както го вижда Въргала. Според него една бъдеща връзка между Влади Въргала и изкусителката Зорница Линдарева е най-малкото взривоопасна.

Маги Халваджиян се обоснова с това, че достатъчно добре познава Влади Въргала и за него той е честен и открит мъж, който наистина защитава по-слабите, ранимите и имащи нужда от защита личности.

Сега, в Къщата той отново си е влязъл в „обувките” и е поел своята роля. Защото това е той, истинския, неговата същност е такава, мотивира мнението си продуцента. Но връзката им със Зорница Линдарева не е удачна, защото това би провокирало отново зависимостта им към алкохола, от която и двамата трябва да странят далеко, допълни дългокосият продуцент.

Това обаче едва ли ще е възможно за влюбеният вече в Зорница Линдарева Влади Въргала.