Войната между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева достигна връхната си точка!

Жени Калканджиева открито нападна любовницата на мъжа си Зорница Линдарева. Особено гневна е Шестата по хубост в света след като нейния съпруг бе изгонен завинаги от Къщата на ВИП Брадър. Припомняме, че Тачо бе позорно отстранен от шоуто заради шамара, който удари на бившото си гадже. Той го направи, защото Зорница Линдарева провокира скандал между Жени Калканджиева и Камелия Воче заради бутилка вино.

Въпреки застъпничеството на съквартирантите и зрителите, които подкрепиха Тачо той бе изгонен с мотива, че Големия брат не толерира агресията под никаква форма. А и след като се разбра, че Тачо няма да получи и лев от обещания хонорар от тридесет и пет бона пак поради тази причина, отношенията между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева ескалираха в гротесна светлина.

[caption id="attachment_424085" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Привидният мир между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева бе дотук![/caption]

Шефката на модна агенция „Висаж” нападна открито Зорница Линдарева, че тя манипулира и клинчи със своето поведение. Моделката го прави, за да направи така, че зрителите да я съжаляват, се нахвърли с тези думи Жени  Калканджиева върху Зорница Линдарева.

Жени Калканджиева направо скастри лабилната психически изкусителка, че това е номер,че уж не яде, не може да поеме голямо количество храна и не спи. Тя в прав текст я попита защо сега може да яде, а преди твърдеше, че не успява. Грубото държане на Жени бе провокирано и от това, че разбивачката на семейства доста ехидно се изсмя, когато любовника й Тачо бе изгонен от Къщата.

Жени Калканджиева тъгуваше много за мъжа си Тачо. Въпреки непрестанните им скандали в Къщата, на които станаха свидетели цяла България се разбра, че между тях нещата са странни, но любовта все още не си е отишла напълно.

Накрая Жени Калканджиева гневна изрече в лицето на Зорница Линдарева, че може и да е скандалджийка, но не е проста. За нея поведението на Зорница си е чиста проба манипулация и просене на внимание. Преди това Жени Калканджиева изгони и от леглото си. Поради липса на свободно легло двете спяха на едно, а Тачо като кавалер си отстъпи мястото до жена си и отиде да спи на пода.