Съквартирантите напускат Къщата! (ЕТО ЗАЩО)

Съквартирантите напускат Къщата! (ЕТО ЗАЩО)
5 (100%) 2 votes

Вип Брадър пуска съквартирантите извън Къщата!

Съквартирантите ще упражнят правото си на вот и на 5-ти октомври ще бъдат заведени до урните, за да пуснат бюлетината си. Само че те ще бъдат изведени извън Къщата на ВИП Брадър до родните си места, където е списъка с имената им. Всичките участници са пожелали да пуснат своя глас. Тъй като те трябва да бъдат изолирани от външния свят се върти идеята те да бъдат заведени до тъмната стаичка със затворени очи. И едва там да им се махне превръзката и след като гласуват отново да се приберат в Къщата.

Вип Брадър

Всички съквартиранти ще напуснат Къщата на вип Брадър, за да гласуват

Съквартирантите ще бъдат придружавани от телевизионни екипи и те не трябва да контактуват с никой от външния свят. Такъв е вътрешния ред на ВИП Брадър. Участниците според правилника ще са докрай напълно изолирани от външния свят и не трябва да контактуват с никой. След като гласуват и бъдат върнати отново в Къщата, съквартирантите няма да узнаят за изборните резултати. Кой е спечелил изборите, коя партия или коалиция ще стане ясно за тях едва след като излезнат от Къщата. Дотогава до тях няма да достига никаква информация отвън.

Продуцентите на шоуто по Нова телевизия поискали да се направи една ВИП-избирателна секция в една от стаите на Къщата на Вип Брадър. Обаче от Централната избирателна комисия отрязали искането им. Затова шефовете на вървежното шоу решили така да направят нещата, че съквартирантите да имат право да упражнят своя вот, дори и да бъдат изведени извън пределите на Къщата на Вип Брадър.

Най-вероятно отново ще се развихрят скандали по повод излизането за упражняването на вота. Припомняме, че съквартирантите спретнаха луди кавги по всякакви поводи и затова организаторите на шоуто Вип Брадър няма да се изненадат и при това излизане навън да се случи подобно нещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар