Разкриха голяма измама в X Factor! (ВИЖ ТУК)

Разкриха голяма измама в X Factor! (ВИЖ ТУК)
5 (100%) 1 vote

Измамата и уговорката в Х Фактор лъсна наяве!

Призьор в музикалното шоу Х фактор тази година ще бъде мъж. Предположенията се въртят около татуирания изпълнител Траян Костов. Софиянецът миналата година беше порязан жестоко от Саня Армутлиева. Шефката на музикалната компания „Вирджиния рекърдс” предпочете рапъра Атанас Колев. Баскетболистчето от Варна бе сред любимците на миналогодишното издание заради привлекателната си муцунка и лафовете, които хвърляше наляво и надясно.

Х Фактор

Измамата е голяма – победителят е нагласен предварително от Саня Армутлиева и колегите й от журито

Самата Саня е признала, че той няма кой зднае какви музикални умения, но заради привлекателния си външен вид е спечелил сърцата не само на многобройните си фенки, но и на Саня, която непрекъснато го тикаше напред. Затова сега тя имала вина пред Траян и решила на всяка цена да си поправи грешката, твърдят от кухнята на музикалното шоу.

Траян притежавал таланта и наистина може да стане фаворит на музикалния формат. Освен това Траян получил несправедливост от страна на Саня и затова тя твърдо била решена да му даде шанс да се докаже този път. Траян спечели журито на Х фактор с песен на „Сленг”. Когато е само на седемнадесет години той преживява нещо ужасно. По онова време 19-годишният младеж работи в една аптека на Слънчев бряг. Там промотира различни лекарствени средства.

Един ден ги викат в стаичката с още няколко момчета и ги подлагат на физически и психически тормоз. Въпреки счупените ребра, разбития нос и синините Траян признава, че психическото издевателство било по-силно от нанесения побой. Той и до днес не знае каква е причината за този бой. Тогава решава да се захване здраво с музика.

Пък и журито било донякъде недоволно, че миналогодишната шампионка Жана Бергендорф не е имала голям успех досега. Затова Саня, Любо, Заки и Мария Илиева решили този път победител на музикалното реалити „Х фактор” да е мъж или момче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар