Борис Солтарийски стана татко на малката ЕмаБорис Солтарийски се сдоби с първото си дете навръх празника на музиката

Борис Солтарийски стана татко! Беквокалистът на "Ку-Ку Бенд" се сдоби с дъщеричка Ема от половинката си Аделина Димитрова. Малката госпожица се роди малко по-рано днес, навръх деня на музиката, а щастливата новина беше съобщена лично от младата майка. Аделина сподели радостната вест чрез профила си във Фейсбук, където обяви и името на момиченцето.

[caption id="attachment_424059" align="alignleft" width="222"]Борис Солтарийски и Аделина Димитрова станаха родители на момиченце Борис Солтарийски и Аделина Димитрова станаха родители на момиченце[/caption]

Както знаете, двамата с Борис Солтарийски напълно изненадващо за всички, обявиха, че имат връзка. Те се запознаха покрай участието на Аделина в риалити формата на Слави Трифонов "Умна и красива". Брюнетката успя да попадне сред финалистките, а след края на надпреварата гологлавият водещ й намери работа и я остави за постоянно в предаването си, за да се грижи за гостите му.

Това накара много хора да спекулират, че между него и брюнетката има нещо повече от обикновено познанство. Нещо повече, появи се дори информация, че шоуменът е пред раздяла с дългогодишната си приятелка - танцьорката от Магаданс Мартина, заради Аделина. Нещата обаче се разсъхнаха и в един момент се оказа, че Аделина е заедно с Борис Солтарийски.

Връзката им се оказа повече от сериозна и през април тази година двамата обявиха, че очакват дете. Малко по-късно влюбените сключиха и брак, заобиколени единствено от най-близките си хора. Пред приятелите си певецът е споделил, че двамата с половинката му искат да разпишат, преди детето да се роди, а истинска сватба и купон ще направят след това.

Преди малко повече от месец бъдещите родители си подариха и романтична екскурзия в Лондон.