Най-сетне: Алисия скочи открито срещу Николета!

Най-сетне: Алисия скочи открито срещу Николета!
5 (100%) 1 vote

Алисия най-сетне реши да отвърне на ударите на Николета Лозанова, която я напада от години!

Поп фолк дивата Алисия е подала жалба срещу Николета Лозанова. Припомняме, че в първия брой на новото си жълто издание на „Папараци” по Би Ти Ви моделката е снимала малкия Валерко. Акцентът върху скандала е, че майка му се развява по фризьорски и козметични салони и си купува маркови дрехи, а е пуснала наследника на Валери Божинов със захабени и надраскани маратонки на първия му учебен ден. Гнева на изпълнителката на Ара мюзик е и заради коментара, че тя вози малкия си син на предната седалка на лъскавия си джип пред предпазен колан.

Алисия

Алисия най-сетне се събуди и реши да се противопостави на Николета

Половинката на Ники Михайлов е подала жалба в Агенцията за закрила на детето, като е наблегнала, че скритите камери на Николетините служители са нахлули вероломно в личното й пространство, без позволението й. И въпреки че образа на детето е замазано, те пак попадат под ударите на закона, както и медията, излъчила материала. Защото излъчването на видеото и то в национален ефир е станало без знанието и разрешението на родители или настойници. Това каза и шефката на Държавната агенция на детето Цвета Антонова, пише в. „Марица”.

Но коментарите за случая не са в полза на Алисия. Потребитeлите на нета я упрекват в това, че е занемарила грижите си по малкия си син и наистина полага огромни грижи, но само за себе си. Те препоръчват вместо да пуска жалби, да се погледне отстрани. Иначе с тези действия отново прави позитивна реклама за врагинята си Николета Лозанова.

Въпреки недоволството към таблоида на Николета Лозанова от страна на зрители и на работещите в медията, рейтингът му е висок. Това сочат най-новите проучвания.

Алисия обаче е решила да спре да се прави на чалната и да си трае срещу нападките на Николета Лозанова, която я хапе вече толкова години наред. Какво ли предстои?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар