Иво Аръков подозрително близък с Евгени Минев във ВИП БрадърИво Аръков упорито крие връзката си с изпълнителя на "Тиририрам"

Иво Аръков е имал връзка с Мариус Куркински? Този слух отдавна витае из родното светско пространство, а напоследък е особено актуален покрай влизането на актьора във ВИП Брадър. И фактът, че е заедно в Къщата с Евгени Минчев, който упорито твърди, че звездата от "Фамилията" си пада по мъже. Близки до бившия на Мика Стоичкова потвърдиха, че той действително е имал вземане даване с Мариус преди около две години, но всячески се опитвал да скрие този факт.

[caption id="attachment_424045" align="alignleft" width="300"]Иво Аръков и Евгени Минчев Иво Аръков и Евгени Минчев[/caption]

След това Иво Аръков имаше връзка с щерката на Христо Стоичков Мика, която обаче не просъществува дълго и футболната щерка го заряза, за да се върне в Америка. Актьорът ужким много страдаше за нея, но в Образцовия дом на ВИП Брадър определено не изглежда като съсипан от любов и изоставен млад мъж. Дори напротив. Аръков не спира да се усмихва и да се шегува с останалите съквартиранти, стига, разбира се, да не спи.

По-наблюдателните зрители забелязаха подозрително близките му отношения с Евгени Минчев. Който упорито си твърди, че новият секссимвол на българското кино си пада по мъже. Двамата си разменяха доста интимни прегръдки навръх партито а рождения ден на актьора, докато Жени Калканджиева, Зорница Линдарева и Тачо се караха зверски в хола.

Това се видя доста странно на феновете, при положение, че само няколко часа по-рано паркетният лъв обиждаше Аръков, наричайки го "михлюзин" и твърдо отказа да се присъедини към купона за рождения му ден. Какво го е накарало да размисли, можем само да гадаем. Факт е обаче, че бившият ватман се оказа сред най-дейните на партито като буквално не се отдели от рожденика, видяха от vsekiden.com.