Зад завесата на Старбъкс и Макдоналдс (Вижте истината отвътре)

Зад завесата на Старбъкс и Макдоналдс (Вижте истината отвътре)
3 (60%) 2 votes

Служители на Старбъкс и Макдоналдс разкриха неподозирани неща за тях

Големите вериги като Старбъкс и Макдоналдс печелят от здравето ни—поне повечето хора предполагат, че е така. Но когато и служителите, работещи в тях  потвърдят това, всяко съмнение изчезва.

Всички знаем, че бързата храна не е здравословна, но понякога се налага да прибегнем до услугите на големите вериги като Старбъкс. и Макдоналдс и да поръчаме продукти от тях. Агенция направи проучване сред служителите в ресторантите за това, кои продукти от менюто в заведението, където работят, никога не биха си поръчали или консумирали, пишат от kajgana.com.

Работници на вериги като Старбъкс и Макдоналдс шокират с разкрития

Работници на вериги като Старбъкс и Макдоналдс шокират с разкрития

Ето техните отговори:

1. Нищо от машината за кафе на Макдоналдс

Служителите в тази верига твърдят, че апаратите за кафе са изключително мръсни, с наслоена утайка от кафе от няколко сантиметра, защото работниците не са обучени за качествено почистване.

„Работя в Макдоналдс и никога не би поръчал нещо, което излиза от кафе машината. Това, на което служителите не са обучени, е правилното й почистване“ казва един от тях.

2. Хотдог от уличен търговец

Тези, които продават тези продукти, твърдят, че никога не биха яли такъв хотдог, защото те се съхраняват във вода и се предлагат дори и два дни след приготвянето им.

„Може би горещия хотдог изглежда добре, но те първо се приготвят, а после се поставят във вода. Ако не се продадат първия ден, отиват в хладилника и на следващия ден отново се съхраняват във вода преди продажбата. С колегата се борихме да го бракуваме, но фирмата не ни позволи „- казва един продавач на хотдог.

3. Никое от тайните меню на Старбъкс

Ако не знаете какво точно искате, по-добре е да не поръчвате от тайното меню на Старбъкс., тъй като може да получите остатъци от предишни покупки.

4. Пуканки в киното

Служителите в някои от кината казват, че понякога събират и падналите пуканки между седалките, които загряват и отново ги продават. Още ли смятате, че идеята за филм с пуканки е добра?

5. Поничките от Дънкин Донъти

Служителите в тази компания посочват, че макар че всички си мислят, че става въпрос за прясно приготвени понички, всички произведени понички първо се замразяват. След това те се загряват в микровълнова фурна и се продават.

След откровенията на служителите в тези вериги като  Старбъкс и Макдоналдс, не ни остава нищо друго, освен сериозно да се замислим дали да се храним в тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Зад завесата на Старбъкс и Макдоналдс (Вижте истината отвътре)”

  1. Билки

    окт. 01. 2014

    И работниците в българските фабрики за кренвирши, не ядат дори продукцията, която им дават от фирмата безплатно…

Добавете коментар