Тачо направи сензационно признание в ефир

Тачо взриви ефира на Нова тв с признанието, което направи преди минути за брака си с Евгения Калканджиева. Стефан Манов заяви, че това е краят между тях двамата двамата. Той допълни, че едва ли след ВИП Брадър двамата ще живеят заедно. От думите му стана ясно, че двамата ще се разведат след излизането на шефката на Визаж от Къщата.

Съпругът на синеоката красавица призна, че бракът им е приключил в момента, в който той е започнал връзка с Зорница Линдарева. Тачо заяви, че всичко между него и миската отдавна е приключило. Той допълни, че сега и двамата трябва да помислят за детето. Тачо е категоричен, че синът му не заслужава да живее, заобиколен от постоянни скандали.

[caption id="attachment_424002" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо е категоричен, че бракът му с Калканджиева е приключил[/caption]

Стефан Манов - Тачо коментира и отношенията си с Зорница Линдарева. Той заяви, че всичко между тях отдавна е приключило и той няма чувства към нея. Съпругът на Калканджиева определи моделката като уникален дразнител и допълни, че в Къщата тя не е човекът, който е навън.

Както вече стана ясно, Тачо възнамерява да потърси съдебна отговорност от Зорница Линдарева заради твърденията, че той редовно й посягал, докато двамата са имали връзка. Вчера съпругът на Калканджиева заяви пред "Стандарт", че ще съди бившта си.

Днес в ефира на Нова тв той отново потвърди намерението си. Тачо сподели, че след края на предаването има среща с адвокат, който ще стартира процедурата, пише ПИК.

Половинката на Евгения Калканджиева заяви, че не съжалява за шамара. Тачо допълни, че единственото, за което съжалява е, че е напуснал риалитито заради Зорница Линдарева. Както вече стана ясно, безработният съпруг на Евгения Калканджиева загуби 35 000 лева заради агресията си към Зорница Линдарева. Толкова беше неговият хонорар за участието му във ВИП Брадър.

Как ще завърши историята на Тачо и Жени Калканджиева, предстои скоро да разберем.