Глория изненада приятно дъщеря си Симона Загорова с подаръка, който й направи

Глория поднесе невероятна изненада дъщеря си Симона Загорова, която вчера навърши 18 години. Щерката на фолкаджийката получи голям подарък от знаменитата си родителка. Въпреки твърденията, че Глория е закъсала с парите, те продължава да глези щерка си.

Оказва се, че слуховете, че участията, а от там и приходите на примата са намалели, са силно преувеличени. Глория не спира да глези себе си и дъщеря си. По повод рождения ден на единствената си дъщеря, певицата й подари нещо, за което отдавна мечтае. Симона Загорова отдавна иска да заживее заедно с приятеля с, но тъй като все още не беше навършила 18 години, а нямаше къде двойката да свие любовно гнезденце, щерката на Глория отлагаше този момент.

[caption id="attachment_423996" align="alignright" width="300"]Глория Глория подари апартамент на щерка си[/caption]

Фолкаджийката подари на дъщеря си апартамент. Луксозното жилище се намира в столичния квартал "Борово". Симона Загорова няма да се изнесе веднага от родния си дом. Тя ще остане да живее при майка си, поне докато завърши училище. Но и този момент не е далече, тъй като Симона Загорова ще бъде абитуриентка тази година.

Глория не е прехвърлила новото жилище на дъщеря си и все още е на нейно име. Изпълнителката е категорична, че няма смисъл да го прехвърля на дъщеря си, тъй като всичко ще остане на нея.

Много скоро Глория ще сбъдне още една от мечтите на Симона Загорова. Младата дама мечтае за луксозно возило. Скоро тя ще започне шофьорски курсове и след няколко месеца ще се сдобие и с шофьорска книжка.

Глория постоянно глези Симона. Това може би се дължи на факта, че тя е единственото й дете. Фолкаджийката се старае да не налага забрани на дъщеря си. Единственото, което иска от нея, е да бъде сериозна по отношение на образованието си и да не се забърква в скандали, пише Хот арена.