БСП проведе тайна среща в столицата

Видни активисти на БСП и знакови фигури от службите за сигурност кроят таен план за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври.

Оказва се, че експремиерът на Република България Георги Атанасов, Румен Овчаров, Стефан Данаилов, Михаил Миков и други знакови фигури от червените редици са провели среща с представители на службите за сигурност. Въпросната среща на БСП-София е била проведена късно вечерта в един от елитните столични хотели. Импровизираното събрание е продължило повече от два часа, а очевидци твърдят, че са се водили бурни дебати.

[caption id="attachment_423980" align="alignright" width="300"]БСП проведе тайна среща в столицата БСП проведе тайна среща в столицата[/caption]

По време на срещата е била обсъдена предизборната ситуация в БСП и са набелязани мерки за повишаване на избирателната активност. Интересно обаче защо подобни мерки се предвиждат в последния момент, преди провеждането на предсрочните парламентарни избори. Румен Овчаров, Михаил Миков и компания са дали да се разбере, че са готови на всичко, за да мобилизират симпатизантите на БСП броени дни преди изборите. Всички участници в тайната сбирка на БСП са се обединили около становището, че кампанията трябва да се подсили, за да може червените редици да спечелят повече гласове, пише pik.bg.

Междувременно в „Шоуто на Слави”, председателят на БСП Михаил Миков призна, че харесва „Л”-то си. Той сподели, че Стефан Данаилов-Ламбо настоявал да го изпрати на логопед, но председателят категорично отказал. Михаил Миков бе категоричен, че за коалиции може да се говори едва след изборната нощ и допълни, че БСП е алтернатива на ГЕРБ. Според него лявата и дясната идея трябва да бъдат разграничени много ясно. На въпроса защо е от БСП, Михаил Миков заяви категорично, че така е устроен – социално и с леви убеждения. На въпроса какво е мнението му за Ахмед Доган, председателят на червените редици бе категоричен, че той е сериозен политик. Що се отнася до Бойко Борисов, Миков заяви, че е пробил във времето на късите послания. По адрес на Георги Първанов, Михаил Миков заяви, че той е човекът, който е нанесъл сериозна вреда на АБВ, която има привкус на предателство, пише Блиц.