ВИП Брадър изправя звездите пред нова трудност

Звездите във ВИП Брадър бяха изправени пред поредния шок.

Малко, след като се съвзеха от шамара, който Стефан Манов-Тачо заби на Зорница Линдарева, съквартирантите получиха дружно поредната плесница. Оказва се, че на звездите във ВИП Брадър ще им се наложи да се подложат втора седмица на глад и лишения. Това, което не могат да преглътнат ВИП-овете е, че този път гладуването им ще е по вина на „съвсем обикновени хора” (да се чете зрителите). Вероятно в опита си да замажат шашмите, които възмутиха зрителите, продуцентите на ВИП Брадър са решили да им дадат право на изява.

[caption id="attachment_423975" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър изправя звездите пред нова трудност ВИП Брадър изправя звездите пред нова трудност[/caption]

Сценаристите на риалити формата уточняват, че именно зрителите ще имат думата в определянето на това коя от звездите да бъде подложена на глад и мизерия с ориз и леща и коя да се храни като гост в царските палати.

Поредната мисия на съквартирантите под покрива на ВИП Брадър ще протече под кодовото наименование „Подбор на таланти” и стартът й ще бъде даден довечера. Всеки един от съквартирантите, разделени на отбори ще трябва да разкрие артистичния талант, който притежава в различни области. Основната цел е всички качени видеоматериали с артистични таланти на съквартирантите да съберат общо 25 хиляди харесвания в рамките на три дни. Ако не бъде постигнат очаквания резултат, бюджетът на съквартирантите от ВИП Брадър ще бъде орязан за пореден път. Най-шокирани от новата мисия са милионерската щерка Ели Гигова, която и без това е заприличала на дух със свалените в шоуто килограми и паркетният лъв Евгени Минчев. Евгени Минчев не може да преглътне унизителния факт, че зрителите ще определят кой да се храсни добре и кой да мизерства. Той е убеден, че зрителите нарочно няма да гласуват за тях и ще ги оставят да гладуват, забавлявайки се на техен гръб, пише pik.bg.

Кой от съквартирантите ще успее да привлече симпатията на негово величество зрителя и ще се храни доволно, предстои да разберем.