Маги Желязкова направи неочаквано признание

Маги Желязкова захапа Венета Райкова. Моделката призна, че тя и тв водещата не се понасят. Думите й породиха съмнения, че между тях двете тлее стара вражда.

Маги Желязкова разкри, че тя и Венета Райкова никога не са имали конфликти помежду си, но въпреки това не могат да се понасят. Брюнетката заяви, че причината за нейната неприязън към тв водещата е журналистиката, която тя прави.

Маги Желязкова заяви категорично, че не може да приеме подобна журналистика и стилът на Венета Райкова е по-скоро махленски, отколкото журналистически. Моделката заяви, че иска да вижда само интелигентни водещи на екрана, които знаят как да задават въпроси.

[caption id="attachment_423962" align="alignright" width="300"]Маги Желязкова Маги Желязкова не понася Венета Райкова[/caption]

Маги Желязкова допълни, че Венета Райкова задава едни и същи въпроси, откакто е тв водеща. Тя заяви, че това което най-много я дразни в стила на тв водещата е, че се интересува единствено от това кой с кого е преспал и кое колко струва.

Двете дами участваха в един и същ сезон на ВИП Брадър, но тогава по никакъв начин не показаха, че не могат да се понасят. Въпреки това, антипатията между тях двете е факт.

Маги Желязкова коментира и факти от личния си живот. Тя сподели, че е много щастлива с новата си любов - Жоро. Моделката каза, че той и съпругът й са родени в един и същи ден, но въпреки това нямат сходни черти в характерите.

Наскоро брюнетката имаше рожден ден, който беше помрачен от лоша случка. Сутринта Маги Желязкова получила обаждане по телефона, че любимият й е катастрофирал. На мястото, където се е случил инцидентът, е имало няколко смъртни случая преди това, сподели Маги Желязкова.

За щастие Жоро се разминал без тежки последствия, само автомобилът му бил потрошен.

Маги Желязкова разкри, че двамата се познават от много отдавна, но любовта между тях пламнала преди година, когато се засекли случайно на морето, пише Хот арена.