Люта война тресе bTV

Люта война тресе bTV
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова предизвика скандали в bTV

Жестоки драми разтърсват из основи bTV.

Началото на драмата в медията бе дадено в неделната вечер, когато бе излъчено в ефир пилотното предаване на плеймейтката Николета Лозанова – „Папараци”.

Немалка част от звездите и ръководните кадри в bTV не понесоха телевизионния таблоид.
Ръководството на телевизията е сериозно огорчено от факта, че в ефира се излъчва жълто предаване, каквото е „Папараци” при това с абсолютно некомпетентна силиконова моделка начело.
Най-възмутен от излъчването на предаването на футболната съпруга бил Венелин Петков, който не успял да се сдържи и изригнал, че е против излъчването на това „просташко” предаване.

Николета Лозанова предизвика скандали в bTV

Николета Лозанова предизвика скандали в bTV

Бившият водещ на новините по bTV се е разгневил до краен предел и вчера цял ден сновал из нюзрума, заявявайки, че или той остава в медията, или Николета Лозанова.
Той бил категоричен, че е недопустимо професионалисти като него да се излагат, че работят в медия като bTV, която спокойно дава трибуна на „простотията на Николета Лозанова”.
На всички обаче е пределно ясно, че „Папараци” ще остане на екран поне през следващия един месец, тъй като bTV има договор с продуцентите Иван и Андрей.
Със сигурност обаче ще бъде отстранено, ако Николета Лозанова се провали и не успее да постигне добър рейтинг.

Междувременно стана ясно, че конкурентната Нова тв вече е спряла предаването „Студио ВИП”.
Водещата Нели Атанасова не е получила друго актуално предложение за работа от шефовете на медията и към този момент е без заплата.
Този факт потвърждава слуховете, че Гергана Малкоданска е човек на Ахмед Доган, тъй като тя напусна екипа на Нели Атанасова и започна работа като водеща на метеорологичната прогноза в сутрешния блок.
Вероятно Гергана Малкоданска е разполагала с информация, че предаването ще бъде свалено от ефир и се е спасила, докато е време.
Нели Атанасова наскоро сключи брак с актьора Александър Сано. Тържеството се състоя в тузарския курорт Лозенец, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар