Тачо оправи последно предупреждение към Зорница Линдарева

Тачо, който вчера напусна Резиденцията на ВИП Брадър, заради агресията си към Зорница Линдарева, избухна. Съпругът на Жени Калканджиева заяви, че ще се съди бившата си. Тачо сподели пред журналисти на "Монитор", че двамата със Зорница Линдарева ще се видят в съда.

Причината за решението му са лъжите на моделката, че той често й е посягал, докато са имали връзка. Тачо опроверга тези твърдения и заяви категорично, че Зорница Линдарева лъже и той никога не я е удрял. Половинката на Евгения Калканджиева заяви, че не може да си спомни момента с шамара в Къщата.

[caption id="attachment_423951" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо заплаши Зорница Линдарева със съд[/caption]

Стефан Манов, по-известен катоТачо заяви, че не е искал да удари моделката, а да й свали очилата. Първоначално той си помислил, че Зорница Линдарева има мисия, тъй като постоянно го провокирала. Подобни съмнения се породиха не само у него, в предвид ехидната усмивка на Зорница Линдарева, когато ВИП Брадър съобщи, че Тачо трябва да напусне Къщата. Продуцентите на формата заявиха категорично, че няма да толерират подобно отношение.

Тачо е бесен и все още не може да преглътне факта, че беше изгонен от риалитито заради бившата си. Той заяви, че ще я съди за лъжите, които изрече по негов адрес. Тачо допълни, че може да докаже, че Зорница Линдарева лъже и, че никога не я е тормозил физически. Стефан Манов е готов да се подложи на детектор на лъжата. Съпругът на Жени Калканджиева допълни, че Зорница Линдарева може да се размине със съда единствено, ако му се извини публично и признае, че казаното от нея е лъжа.

Тачо нанесе още един удар на бившата си изгора. Вчера в предаването "На кафе" той заяви, че Зорница Линдарева не може да се сравнява с жена му, която е в пъти по-добра от нея в леглото.