Николай Бареков се ожали: Жълт сайт ме рекетира преди изборите

Николай Бареков се ожали: Жълт сайт ме рекетира преди изборите
5 (100%) 2 votes

Николай Бареков твърди, че е изнудван от сайт, зад който стои известен олигарх

Николай Бареков се оплака, че е изнудван заради изборите

Николай Бареков се ожали, че само дни преди изборите е станал обект на изнудване. Лидерът на България без цензура се оплака, че жълт сайт, чието име обаче отказа да назове, се е опитал да го рекетира за пари. Причината? Резултатът от екзит пола в изборния ден.
Според Николай Бареков, въпросният сайт, зад който стои името на известен български олигарх, му е поискал баснословна сума пари, за да обяви, че България без цензура е с по-висок резултат от ДПС на първия екзит пол в 9 сутринта на пети октомври.

Николай Бареков

Николай Бареков

Николай Бареков не пожела да разкрие нито името на олигарха, нито пък точната сума, която му е била поискана. Той изтъкна обаче, че тя е наистина гигантска, особено за българските стандарти и е поне 500 пъти по-голяма от минималната работна заплата в страната.

Журналистът коментира, че в момента това е медийната ситуация в България, за съжаление. Въпреки, че днес не пожела да каже името нито на сайта, нито на олигарха, Николай Бареков заяви, че ще направи това, но утре. Бившият директор на ТВ7 определи въпросният жълт сайт като част от доста по-голям обръч от медии, които се намират под покровителството на олигарси от политиката. Чиято цел е постоянно да очернят неговото име, оплака се лидерът на България без цензура пред Агенция ПИК. Затова той е твърдо решил да разкрие тяхната самоличност. Любопитно обаче какво го е спряло да направи това днес, чудят се онлайн потребителите.

Како знаете, битката за гласовете на избирателите стана особено жестока в дните непосредствено преди вота. И нищо чудно думите на Николай Бареков да са просто опит за провокация от негова страна, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

8 коментара to “Николай Бареков се ожали: Жълт сайт ме рекетира преди изборите”

 1. Това е някой от сайтовете на Пеевски.

 2. Иво

  сеп. 30. 2014

  Прас прес?

 3. Даниела

  сеп. 30. 2014

  Дебелянпеевските медии прекалиха, да

 4. Martina Karakoleva

  сеп. 30. 2014

  Да познаем ли, че е блиц?

 5. Като нищо, то около Свинчопрас (Пеевски) нищо друго да не очакваме.

 6. ОРЕЛ С ОРИЗ

  сеп. 30. 2014

  Известния олигарх е част от новата коалиция БОСТАН.

 7. Андрю Петев

  сеп. 30. 2014

  Това е ясно че е практика от доста години. Само дето до момента всички се правят на умряла лисица и казват че не помнят заради амнезия

 8. Олигарх и майка му, новите другари на Банкянската мандра на мафията.

Добавете коментар