Кали мъкне хлапетата си по кръчмите, при това редовно!

Поп фолк дивата Кали е взела акъла на всички със синовете си. Припомняме, че Кали има три мъжки рожби от три различни татковци. Не всеки път бабите имат възможност да й помагат в отглеждането на децата й и Кали сама решава проблемите си. Певацата мъкне по участия някое от децата си, когато и бавачката не може да поеме останалите.

Те дотолкова са свикнали с ангажиментите на майка си, че или се навъртат безпроблемно около озвучи теля й или отиват в джипа на поп фолк дивата и потъват в дълбок сън. Ангажиментите на Кали са през вечер в някой град от страната и тя често е с антураж, някой от синовете си.

[caption id="attachment_423932" align="alignright" width="300"]Кали Кали мъкне децата си по задимените кръчми още от толкова малки[/caption]

Кали обаче е безкрайно доволна, че кариерата й не пречи тя непрекъснато да е до децата си и ежедневно да следи за тяхното развитие. Припомняме, че чалга изпълнителката е много упорита и почти единствена от гилдията има завършено висше образование и магистърска степен. Кали е дипломиран философ и магистър по психология.

Певицата на „Пайнер” не крие, че й е трудно в отглеждането на децата й, но и че е много щастлива и горда с тримата си синове. Дори и заради това, че тя непрекъснато ги мъкне по заведения и нощни клубове не й пречи да е постоянно до тях и да ги отглежда с много любов и грижи. Кали или Галина, както е паспортното име на пайнерката се старае да им отделя всеки един миг и да бди над тяхното развитие.

При една от игрите в Къщата на ВИП Брадър певицата се разплака и дори отказа да се храни и контактува с останалите, когато според измисления провокативен зрител ски вот тя бе нарочена, че е лицемерна и мърла. Това тотално срази поп фолк дивата Кали най-вече заради факта, че децата й ще видят това и навсякъде ще им се подиграват заради родителката им.