Николета Лозанова едва изгря и вече залезе!

Николета Лозанова едва изгря и вече залезе!
5 (100%) 1 vote

Венелин Петков категоричен, че ще шкартира Николета Лозанова от медията!

Венелин Петков бил категорично предаване и лица като Николета Лозанова да се подвизават в Би Ти Ви. Директорът на „Новини и актуални предавания” излязъл извън кожата си, като разбрал, че плеймейтката ще води подобно жълто предаване.На практика Николета едва изгря, а вече залязва, заради недоволството на по-висшестоящите от нея в медията Би Ти Ви.

Венелин Петков бил гневен, че Николета Лозанова се прави на журналистка и получава огромно възнаграждение. Докато в неговия екип имало журналисти, които са преминали различни специализации и обучения, но заплатите им били в пъти по-ниски от съпругата на футболиста Валери Божинов – Николета Лозанова.

Николета

Николета получи страшен шамар от Венелин Петков

Освен това екранната половинка на Гинка Шикерова била против подобни жълти таблоиди и категорично не искал те да се излъчват по неговата телевизия. Затова бившият новинар директно отишъл при по-големите шефове на медията и твърдо изразил своето недоволство от подобен род формати да се излъчват по Би Ти Ви.

Новинарският шеф недоумявал как само като чете сценария моделката Николета Лозанова ще получава цял куп пари. Венелин Петков питал как е възможно това да се случи при положение, че друг ще й върши работата, а тя само ще обира парсата.

Венелин Петков в своя защита казал, че предаването „Папараци” на Николета Лозанова е крайно несериозно и прекалено жълто, за да бъде част от програмата на сериозна медия каквато е Би Ти Ви.

Изданието, което води Николета  Лозанова била на косъм да слезе от ефир, но все пак то продължава. Босовете на Би Ти Ви опонирали на шефа на „Новини и актуални предавания”, че в телевизията е добре да има разнообразие, а таблоид с подобен формат няма другаде в конкурентните им медии.

Само че нещата едва ли ще спрат дотук, тъй като се очакват още куп атаки от Венелин Петков, който има ясни и логични позиции, целящи да сринат Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова едва изгря и вече залезе!”

  1. бизнесменът

    окт. 06. 2014

    Тази проститутка, макар и женена продължава да прави свирки на богати мъже. Отдавна си има редовни клиенти, които не я издават за изявите й пред пресата. Копираше много известни личности за да се опита да блесне и без никакъв принос за обществото да се домогне до богатство, пари и слава. Поведението й е на проститутка, каквато и в действителност е. Просто не може да се докаже публично със снимки и клипове. Вече копира певицата Глория. Както се сещате Глория е допринесла с кариера на певица за обществото, но Николета има единствено данни на проститутка. Дори и да копира Глория, никой и никога няма да я забележи. Тя е един мазен крокодил, който скоро ще остане бездомен. Цялата тази глупава и лъжовна магия, която се опитва да втълпи в мозъците ще се изпари в най-скоро време. Николета ще я гледате на булевардите да проституира.

Добавете коментар