Реал Мадрид кацна на летището в София за мача с българския шампион утреРеал Мадрид пристигна с всичките си звезди за срещата

Реал Мадрид кацна на летище София! Най-титулуваният отбор в света пристигна на летището в София за мача си срещу българския шампион Лудогорец. Срещата, очаквана с нетърпение от феновете, е утре на националния стадион "Васил Левски". Отборът на Реал Мадрид пристигна в България малко след 13 часа и беше посрещнат от огромна група български привърженици, нетърпеливи да видят любимците си.

[caption id="attachment_423883" align="alignleft" width="300"]Реал Мадрид пристигна в София Реал Мадрид пристигна в София[/caption]

Футболистите на Карло Анчелоти пристигнаха у нас с чартърен полет на испанските авиолинии директно от столицата Мадрид и веднага след пристигането си на Терминал 2 на Летище София се качиха на специално наетия за тях автобус и се отправиха към хотела си. Съвсем естествено, играчите на Реал Мадрид бяха предвождани от най-голямата си звезда Кристиано Роналдо.

Който се усмихна и помаха с ръка на екзалтираните си фенове, за тяхно огромно удоволствие. Примерът му беше последван от друга голяма звезда на Кралския клуб - вратарят Икер Касияс, който също не пропусна да поздрави родните запалянковци, които с часове търпеливо очакваха любимците си, въоръжени с плакати и усмивки.

Друг от играчите на "Белия балет" - Алваро Арбеола пък публикува в личния си профил във Фейсбук снимка, направена малко преди самолетът на испанците да кацне в София. Припомняме ви, че Реал Мадрид пристигат в България за срещата си с родния шампион Лудогорец от груповата фаза на Шампионска лига. Мачът е утре, а билетите за него бяха изкупени за нула време след пускането си.

В първата си среща испанският гранд записа разгромна победа срещу отбора на Базел, докато българите паднаха на Анфийлд от легендата Ливърпул след отсъдена доста спорна дузпа и скандално съдийство.

[gallery link="file" ids="423884,423885,423886,423887,423888,423889,423890,423891"]