Нов скандал разтърси Къщата на ВИП Брадър, Тити Папазов напусна

Случващото се в Къщата на ВИП Брадър разстрои Тити Папазов. Баскетболният треньор не издържа на напрежението и стреса, на които е подложен в Къщата и реши да напусне. Преди ден той поиска консултация с психолог. ВИП Брадър уважи искането на Тити Папазов и той разговаря с психолог в изповедалнята. Въпреки, че специалистът направи всичко възможно да разубеди треньора, той остана непоколебим в решението си да напусне формата.

[caption id="attachment_423880" align="alignright" width="300"]Тити Папазов Тити Папазов напусна ВИП Брадър[/caption]

Днес Тити Папазов напусна риалитито. На излизане от Къщата Тити Папазов споделил със съквартирантите си, че не издържа повече и трябва да направи нещо.

Мисията, в която всеки един от съквартирантите сподели скандални факти от живота си, потресе Тити Папазов. Разкритията, които съквартирантите направиха, разстроиха Тити Папазов. Въпреки, че той беше единственият участник във ВИП Брадър, който не влезе нито веднъж в конфликт с останалите съквартиранти, определено не успя да се впише в средата.

Чашата на търпението му преля след като Тачо удари Зорница Линдарева. Тити Папазов не се вписа нито в скандалите, нито в пиянските запои на съквартирантите. Няколко пъти той не сдържа сълзите си и се разплака. Чувствителният Тити Папазов се притесни и от факта, че децата му виждат всичко, което се случва в Къщата.

Той сподели с психолога в изповедалнята, че не може да понеже факта, че семейството му го вижда в подобна среда и е по-добре да напусне. Тити Папазов заяви категорично, че няма място за него сред толкова скандали и пошлост.

Спортистът дори се отказа от хонорара си във ВИП Брадъра. По договор с продуцентите за участието си във формата той е трябвало да вземе 30 000 лева, пише ПИК.

Въпреки, че сумата 30 000 лева ни се отразила много добре на семейния бюджет на Тити Папазов, той се отказа от парите в името на моралните си ценности.