Имотното състояние на Евгени Минчев разбуни духовете

Имотното състояние на Евгени Минчев отново разбуни духовете, след като самият той съвсем открито заяви в Къщата на ВИП Брадър, че не веднъж е предлагал ласки срещу солидно заплащане. Паркетният лъв разкри по време на една от мисиите във формата, че благодарение на това има 15 апартамента.

Евгени Минчев заяви, че е убеден, че голяма част от съквартирантите са вършили далеч по-неприлични дейности и за много по-малко пари от него, но нямат смелостта да си го признаят.

[caption id="attachment_423874" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев има и апартамент в Лондон[/caption]

Веднага след смъртта на скандалния милионер Августин Пейчинов гръмна скандал с наследството му. Според мълвата той е оставил част от имотите си на светския лъв. Въпреки, че Евгени Минчев опроверга в книгата си твърденията, че е бил интимен с милионера, след признанията на паркетния лъв във ВИП Брадър отново започна да спекулира с имотите му и начина, по който ги е придобил.

Справка в Имотния регистър сочи, че Евгени Минчев в действителност е собственик на 15 апартамента, част от които са на морето, а други в столицата. Евгени Минчев притежава и луксозен апартамент на една от най-оживените улици в Лондон. Според запознати, апартаментът е бил собственост на Августин Пейчинов. Приживе той дал на Евгени Минчев ключовете за жилищата си в Лондон и Париж, където брадърът често отсядал. Стойността на апетитния имот възлиза на 350 000 паунда.

Милионерът е завещал и вилата си във Варна на паркетния лъв. Освен нея той му е оставил и просторен апартамент на столичния булевард "Васил Левски".

Според запознати Евгени Минчев не парадира със завещаното му от Августин Пейчинов, тъй като не иска да дразни сестрите му. Въпреки, че приживе милионерът твърдеше, че няма да остави нито грош на сестрите си, след отварянето на завещанието му стана ясно, че голяма част от богатството му ще наследят те, пише Хот арена.