Напрежението във ВИП Брадър се нагнетява

Нова любовна драма се заформи под покрива на ВИП Брадър след грандиозния екшън, който разтърси шоуто из основи.

След като Жени Калканджиева остана в къщата на ВИП Брадър без половинката си Тачо, тя веднага намери нов субект в къщата, към когото да насочи интереса си. Тя веднага се прикотка до Мартин Мартинов, за когото запознати твърдят, че й е бивш любовник. Разбира се манекенът не остана безучастен и отговори позитивно на атаките й. Това беше и идеална възможност да опровергае недвусмислено атаките, че е преминал на отсрещния бряг.

[caption id="attachment_423868" align="alignright" width="300"]Напрежението във ВИП Брадър се нагнетява Напрежението във ВИП Брадър се нагнетява[/caption]

През последните няколко дни той бе в опасна близост с паркетния лъв Евгени Минчев, който също е сред съквартирантите в новия сезон на ВИП Брадър. Интересното е, че преди това Мартин Мартинов твърди, че ненавижда Евгени Минчев заради факта, че флиртува с него, а по-късно изглежда му стана приятно. Отначало Мартин Мартинов упрекна Евгени Минчев, че заради свалките, ще му излезе неприятен имидж. После обаче двамата станаха първи дружки, до снощи. Моделът подчерта, че познава само едната страна на Евгени Минчев – саркастичната, която непрекъснато показва, откак е влязъл под покрива на ВИП Брадър. Той дори и не подозирал, че светския хроникьор има и друга страна, която е изключително ранима и чувствителна.

От снощи обаче интересите във ВИП Брадър се преориентираха, след като Жени Калканджиева успя да сътвори нов конфликт в къщата – между нея и Евгени Минчев. Повече от очевидно бе, че паркетният лъв полудя още в първия миг, в който Мартин Мартинов и Евгения Калканджиева се отдръпнаха настрани. Той видя в това действие заплаха и побърза да се саморазправи с Жени Калканджиева за кражбата на чаровния му приятел. Шестата по красота в света също не остана длъжна на Евгени Минчев и уточни, че Мартин Мартинов не си пада по мъже. По този начин тя му даде да разбере, че няма какво да делят с него, пише pik.bg.