Учениците от Американския колеж са в шок от случилото се

Съучениците на осмокласника от Американския колеж, който издъхна по време на часа по физкултура, проговориха за трагедията.

Те споделиха, че както се смеел, така изведнъж Денислав Тодоров се свлякъл на земята. Никой от тях не предполагал, че това е последният път, в който го виждат жив. Всички съученици на издъхналия осмокласник от Американския колеж го определят като много весело момче. Един от съучениците на Денислав посочва, че той винаги учел уроците си с огромно желание, а родителите му били изключително щастливи, че бил приет в престижното учебно заведение. Майка на един от съучениците на Денислав простенва през сълзи пред репортер на Информационна агенция „ПИК”: „Жалко, много жалко…”

[caption id="attachment_423856" align="alignright" width="300"]Учениците от Американския колеж са в шок от случилото се Учениците от Американския колеж са в шок от случилото се[/caption]

Трагичният инцидент в Американския колеж се е разиграла вчера. Едва днес обаче всички ученици от престижното учебно заведение били събрани по време на втория час днес и им било съобщено, че имат да им казват нещо важно. Когато съобщили за смъртта на осмокласника, всички останали като попарени. Когато припаднал по време на часа по физическо, съучениците му, се опитали да му окажат първа помощ. Според последната информация по случая, Денислав Тодоров издъхнал още преди да дойде линейката. Твърдението е на Мария Георгиева, която е ученичка в 12 клас в Американския колеж. Тя била единствената, която се осмелила да застане пред репортерите на информационната агенция и да каже името си.

Издъхналият Денислав Тодоров бил изключително амбициозна личност, много умен и в много добра физическа форма. Той искал винаги да бъде първи на упражненията в часовете по физкултура. Така се случило и в злополучния понеделник (вчера). В часа по физкултура, преподавателката обявил състезание по набиране на лост. Както винаги, Денислав бил първенец, започнал да тича щастлив около учителката, когато изведнъж паднал в несвяст на земята. Момчето веднага било откарано в клиника "Грийнбърг", която се намира в близост до учебното заведение, но лекарите не успели да спасят живота на момчето. Предполага се, че Денислав е имал здравословни проблеми, за които нито той, нито родителите му са знаели, пише pik.bg.