Нова порция скандални разкрития за Евгения Калканджиева взривиха медийното пространство

Шефката на "Визаж" - Евгения Калканджиева живее на бързи обороти. Миската е категорично, че всичко в живота трябва да се опита и спазва стриктно тази максима.

Съпругата на Тачо не крие факта, че е изпробвала почти всички видове опиати. Тя не крие страстта си към белия прах. Калканджиева опитала за пръв път от забранените вещества в началото на 90-те години. Тя не се срамува от това и не го крие. Калканджиева оправдава увлечението си към белия прах със средите, в които се движи и младостта си.

[caption id="attachment_423853" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева често посяга към белия прах[/caption]

Въпреки това тя се гордее с подвизите си и е на мнение, че това е житейски опит за нея и всичко трябва да се опита. Калканджиева винаги се хвали, че се снабдява с най-качествения материал и то почти за без пари. Миската получава ценната стока директно от мафиотските босове, а не от техните дилъри.

Калканджиева използва белия прах за вдигане на адреналина по време на купони и светски събития. Не веднъж тя се е появявала на модни събития в неадекватно състояние.

Увлечението на синеоката красавица към опиатите й изиграло лоша шега преди няколко години. По време на едно от посещенията си в Милано, тя решила да пробва нашумелите тогава хапчета, които известните личности използват за вдигане на адреналина. За моделката не било трудно дори и в Милано да се снабди с "чудотворното" хапче.

Калканджиева си спомня, че тогава получила халюцинации, от които буквално полудяла. Брадърката се виждала в огледалото като скелет и искала да пререже вените си, научи Хот арена.

Към днешна дата миската ползва само най-качествената стока, която излиза на пазара. Калканджиева посяга често към белия прах, който използва предимно на светски събития. Тя  получава стоката директно от свои приятели и винаги е сигурна в качеството на това, което плаща.