Тачо направи сензационно признание за отношенията си с Калканджиева и проговори за Кела

Тачо взриви ефира на Нова тв с признанията, които направи в предаването "На кафе" тази сутрин. Съпругът на Калканджиева беше гост в студиото на Гала. Снощи той напусна къщата заради агресивното си поведение. Продуцентите на формата бяха категорични и изгониха Тачо, тъй като не спази една от клаузите в договора си. В изблик на гняв съпругът на Калканджиева удари шамар на Зорница Линдарева. Плесницата, която моделката отнесе, стана причината за изгонването на Тачо.

[caption id="attachment_423850" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо заяви, че не е получавал никога заплахи от Кела[/caption]

Въпреки опитите на миската да спаси от изгонване неверния си съпруг, както и извинението на Тачо към Зорница Линдарева, продуцентите на формата бяха категорични и той напусна шоуто.

Тачо разкри пикантни подробности от връзката си с Калканджиева. Той заяви, че е запознат с връзките на жена си с други мъже не само преди брака им, но и по време на него. Тачо допълни, че никога не е чувал за Кела. Той опроверга и твърденията, че е получавал заплахи от мафиота.

Стефан Манов - Тачо заяви, че единственият човек, от който е получавал заплахи по време на брака си, това е съпругата му.

Бившият на Зорница Линдарева направи още едно сензационно признание. Той сподели в ефир, че съпругата му е много по-добра в леглото, отколкото Зорница Линдарева.

Тачо коментира и твърденията, че Калканжиева му е дала пълна свобода и той е свободен да прави каквото пожелае. Той разкри, че съпругата му е не само много властна, но и много ревнива и твърденията, че му е дала пълна свобода са измислица, пише БЛИЦ.

Какво ще се случи с любовния триъгълник? Дали Евгения Калканджиева и Тачо ще превъзмогнат трудностите и ще дадат втори шанс на брака им, предстои скоро да разберем.