Мъж се простреля в главата по време на тренировки във фитнеса

В една от фитнес залите, разположени на територията на столицата се разигра неподозирана трагедия.

Мъж се простреля в главата по време на фитнес тренировките си. Според първоначалната информация по случая, инцидентът се е случил във фитнес залата, разположена на ул. „Хайдушка гора” в столичния комплекс „Стрелбище”. Раненият мъж е бил откаран по спешност в лечебно заведение. Първите предположения бяха, че възрастният мъж най-вероятно се е самонаранил. Запознати посочват, че на този адрес се намира и фитнес The Gym, в подземието, на който има стрелбище.

[caption id="attachment_423841" align="alignright" width="300"]Мъж се простреля в главата по време на тренировки във фитнеса Мъж се простреля в главата по време на тренировки във фитнеса[/caption]

По-късно обаче стана ясно, че според лекарите в случая става въпрос за опит за самоубийство. Раненият мъж е на 63 години, а медиците не дават големи надежди, че ще оцелее. Той е бил приет в Спешното отделение с прострелна рана в областта на главата.

Междувременно стана ясно, че осмокласникът, който издъхна в час по физкултура в Американския колеж в столицата е бил повален от пневмония. Вирусното заболяване е довело до възпаление на миокарда. Припомняме, че момчето издъхна, докато правило упражнения в час по физкултура в елитното учебно заведение. Лекари предполагат, че момчето е било болно и по всяка вероятност симптомите са били подценени и не се е подложило на адекватно лечение. Съученици на издъхналото момче разказват, че то е правило упражнения по време на часа по физическо, когато изведнъж се свлякло на земята и не могло да си поеме въздух.

Осмокласникът от Американския колеж е бил откаран по спешност в болницата, но въпреки усилията, лекарите не успели да го върнат обратно към живота. Тялото на момчето е прехвърлено в Съдебна медицина, където ще му бъде направена аутопсия, за да се установи причината за внезапната му смърт. Преди броени минути от Американския колеж обявиха, че отменят Деня на отворените врати заради инцидента. Денят на отворените врати в елитното учебно заведение в столицата бе планиран за 4 октомври, пише Блиц.