Истината за брака на Тачо и Евгения Калканджиева излезе наяве

Истината за фалшивия брака на шестата по красота в света Евгения Калканджиева и Тачо излезе наяве. Двамата се венчаха през 2007 година. Сватбеното тържество се състоя в ресторант "Лебед". На него присъстваха много от светските персони. Тачо беше облечен с елегантен бял костюм, а булката беше заложила на екстравагантна рокля в лилаво.

Освен известните персони, които присъстваха на тържеството, то ще остане запомнено и с изисканите блюда. Според осведомени най-изисканото "блюдо"е било бял прах в неограничени количества.

[caption id="attachment_423839" align="alignright" width="300"] Калканджиева Мафиот венчал Калканджиева и Тачо[/caption]

"Шоу" научи, че венчавката на Жени Калканджиева е била договорена от мафиотския бос. Според мълвата той венчал миската и Тачо. Бракът им е бил предварително планиран от фигури от ъндърграунда, които желаели да държат Калканджиева настрана от истинските шефове на "Визаж".

Мафиотите искали да имат пълен контрол над модната шефка и не искали тя да се обвързва с никои от истинските собственици на агенция и името й да не свързва с нито един от тях, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Шоу".

Първата драма във фалшивия брак на Калканджиева и Тачо беше неговата изневяра. По-младият от шестата по красота в света й изневери с моделката Зорница Линдарева. Замесените в любовния триъгълник влязоха в къщата на ВИП Брадър с надеждата, че там той окончателно ще се разплете.

Тачо сподели със съквартирантите си, че съжалява за това, което е причинил на съпругата си. Калканджиева от своя страна разкри, че се чувства унижена от цялата тази история не заради изневярата на Тачо, а поради факта, че всичко това е станало публично достояние.

Снощи Тачо беше изгонен от къщата заради агресията си към Зорница Линдарева. В изблик на гняв той удари шамар на бившата си. Въпреки опита на Калканджиева да го спаси, тя не успя и продуцентите взеха решение той да напусне играта.