Нова шашма във ВИП Брадър

Нова шашма във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър

Зрителите на риалити формата ВИП Брадър се навдигат на бунт срещу продуцентите на шоуто заради поредната шашма.

В продължение на няколко дни на официалния сайт на ВИП Брадър, както и във фейсбук страницата на шоуто стоеше единствено снимката на Жени Калканджиева с номера, на който зрителите трябваше да я подкрепят, за да не бъде изгонена.
Зрителите на шоуто недоволстват, че е повече от видно, че продуцентите въртят нови шашми и за пореден път всичко в шоуто се случва под тяхното диригентство, а не както твърдят по волята на зрителя.
Бесни, феновете на ВИП Брадър коментират, че и в ефира на Нова тв отново се върти предимно снимката на Жени Калканджиева.

Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър

Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър

От екипа на ВИП Брадър обаче твърдят, че нищо не е нагласено. Те уточняват, че снимката на Жени Калканджиева излизала най-често, тъй като тя била първата номинирана.
Това обаче далеч не означавало, че има някаква подкрепа от екипа на шоуто.
След снощното живо предаване, лъсна и друга шашма на ВИП Брадър. Оказва се, че грандиозният екшън, който се разигра в къщата е станал още в събота и незнайно защо единственият натопен за виновник е половинката на Жени Калканджиева – Тачо.
На всичкото отгоре продуцентите на ВИП Брадър крият от зрителите, че Тити Папазов е напуснал къщата още в събота, веднага след инцидента.
При все, че екшънът между Зорница Линдарева и Тачо е станал още в събота, той бе излъчен по 24-часовия канал на шоуто, който уж е на живо, едва вчера.
Сами можете да си направите сметка колко на живо е този канал и как зрителите на ВИП Брадър отново биват мамени най-безцеремонно.
За да е още по-достоверна измамата, живото предаване бе прекъснато още при старта на скандала.

На недоволството на зрителите, че след екшъна от къщата бе изведен само съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, от екипа на предаването се оправдават, че нямало как Зорница Линдарева да бъде изведена, тъй като отново са щели да бъдат заедно в общежитието, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар