Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Семейството на манекенката Зорница Линдарева направи неподозирани разкрития за нея.

Оказва се, че съперницата на Жени Калканджиева страда от булимия. Поради тази причина семейството й се страхува за живота й. Семейството на Зорница Линдарева изпитва сериозни притеснения и покрай целия този цирк, който се разиграва под покрива на ВИП Брадър. Според тях той е манипулация на поведението на дъщеря им.

Родителите на Зорница Линдарева съжаляват горчиво, че е влязла в този формат и са сериозно обезпокоени за здравословното й състояние.

[caption id="attachment_423811" align="alignright" width="300"]Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й[/caption]

Те са сериозно притеснени и от шамара, който Тачо й удари и недоумяват как е възможно да се стигне до там, при положение, че продуцентите на ВИП Брадър постоянно тръбят, че насилието в къщата е забранено и дори има охрана, която би трябвало да реагира светкавично при подобни ситуации. Майката на Зорница Линдарева изплака, че е възможно стресът, който преживява в къщата, безсънието, липсата на алкохол и храна да отключат отново булимията. Виолета Линдарева е силно обезпокоена от поведението на Зорница в къщата на ВИП Брадър и според нея то е преувеличено в пъти. В заключение Линдарева старша подчерта, че дъщеря й не била наясно, че Тачо е мъж на Жени Калканджиева, когато се запознали и допълни, че не е единствената, която е имала връзка с женен мъж.

Очевидно обаче освен булимчика, Зорница Линдарева е и шизофреничка, тъй като както стана ясно снощи, тя непрестанно си противоречи – обича Тачо, не го обича; удрял я е и друг път, не я е удрял… Специалисти определят това й поведение като шизофренично, а и зрителите се запитаха дали моделката не страда от някакви психични отклонения. Припомняме, че големият скандал под покрива на ВИП Брадър избухна, след като Зорница Линдарева и Стефан Манов-Тачо се спречкаха под влиянието на алкохола, след което половинката на Жени й зашлеви шамар. Първоначално Зорница заяви, че е живяла няколко месеца с Тачо и той непрекъснато й е посягал и затова са се разделили, а по-късно пък заяви, че Тачо никога не я е удрял, пише pik.bg.