България без цензура се разпада дни преди изборите!

България без цензура се разпада дни преди изборите!
5 (100%) 1 vote

България без цензура остава без коалиционни партньори по-малко от седмица преди вота

България без цензура остават сами дни преди изборите

България без цензура се разпада с пълна сила! И то само броени дни преди предсрочните избори тази неделя. По-малко от седмица преди вота партията на Николай Бареков остава буквално без коалиционни партньори. След като двама кандидат-депутати от България без цензура изненадващо напуснаха редиците й – Калина Крумова и Ангел Славчев, сега това направиха и гражданското сдружение „Сила“. Начело на което е Боби Райчев.

България без цензура остава без коалиционни партньори

България без цензура остава без коалиционни партньори

Мотивите за действията им са недоволството от политиката, предприета от Николай Бареков. Нещо повече, Райчев и хората му отправиха тежки обвинения срещу България без цензура преди да обявят, че се отказват от коалицията с тях. Основното недоволство на хората от „Сила“ е фактът, че Николай Бареков не предлага никакви мерки за справянето с монополите.

Като пример изтъкнаха структурата на България без цензура в Пловдив, чийто председател също се оттегли, тъй като се опитвали да наложат сестрата на Николай Бареков като кардинал в сянка. От „Сила“ също изказват недоволството си от коалицията между ББЦ и формацията на Христо Ковачки „Лидер“. Това беше и основната причина, заради която Калина Крумова заяви, че се маха от партията на Бареков.

От „Сила“ директно заявиха, че журналистът е предал всички принципи на партията и съответно коалицията си. И призоваха всички партньори на ББЦ да последват примера им, предават от vsekiden.com.

Припомняме ви, че освен тях, България без цензура бяха напуснати последователно от ВМРО, от заместник-председателя си Ангел Славчев, а също и от Калина Крумова, която малко след това разкри, че възнамерява да създаде своя собствена партия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “България без цензура се разпада дни преди изборите!”

 1. Pepa Georgieva

  сеп. 29. 2014

  dotolkova Barekov si povairva,4e osven ministar,utre i prezident chte iska da stava.Da pazi gospod Balgaria ot takiva plujeci,van ot politi4eskia jivot na vsi4ki kato nego.sega e vreme da se otarvem i da gi izmetem vsi4ki ,koito dovedaha stranata do tazi katastrofa.

 2. Dolores Katrandzieva

  сеп. 29. 2014

  ББЦ са разумният избор!

 3. Узо

  сеп. 29. 2014

  Иска им се на опононтите на ББЦ, ама едва ли.

 4. Дани

  сеп. 29. 2014

  Тези имена, които се споменават, изобщо нямат общо с ББЦ!

 5. Здравко

  сеп. 29. 2014

  ББЦ е четвърта сила и няма да се разпадне. Това са поредните простотии на опонентите им.

 6. Поредната платена от ГЕРБ акция.

 7. Любимец 13

  сеп. 29. 2014

  Разпада се на някой далаверата щото ББЦ е устойчива

Добавете коментар