Сашо Майонезата не иска да чува за Елен Колева! Пазел компромати!

Сашо Майонезата заяви, че въпреки че двамата с красивата актриса Елен Колева са разделени, не се знае дали няма да са отново заедно и да се съберат. Майонезения бос изсипа куп помии по над двадесет години по-младата от него актриса и не се спря пред много телевизии да рисува „пъкления й” образ.

Припомняме, че двамата са заедно шест години, но връзката им бе белязана с раздели и събирания.Накрая милионерът я обвини, че красавицата го е предала морално. Босът на „Олинеза” набеди синеоката си любовница, че е имала паралелни връзки с други мъже и затова той окончателно къса с нея.

[caption id="attachment_423768" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева непрекъснато е нападана от Майонезата[/caption]

Сред любовниците й се спрягаха имената на колегата й Иво Аръков, Явор Бахаров и други. Клюката донесе, че от ВИП Брадър също са предложили на Елен Колева да участва, но след като разбрала, че там ще е колегата й Иво тя категорично отказала. Много скоро след публичните обвинения Ива Аръков бе нападнат от двама маскирани в квартал „Манастирски ливади”, съвсем близко до дома му. Криминалистите, които пристигнали на местопрестъплението казали, че побоят е по скоро с цел сплашване, а не заради грабеж.

После се завъртя интригата, че пръст в това има майонезения бос. Сашо Майонезата категорично отрече да е бил младия актьор или да има нещо общо с това, като каза, че той сам си върши „мръсната работа” и с това не товари никой .

Той стовари цялата вина за раздялата върху Елен Колева. Милионерът си взе подаръците обратно-кола и апартамент и дори направи така, че Елен Колева изхвърча от Народния театър. Като член на борда на директорите в една от най-старите културни институции Сашо Майонезата заяви, че той е съдействал гаджето му да го назначат на работа на трудов договор и затова той направил така, че да изхвърчи оттам.

Сашо Майонеза не отрече и не потвърди слуховете, че носи със себе си винаги оръжие. Той сподели, че не гърми по хора, които му дължат пари. Милионерът заяви, че ако Елен Колева продължава да твърди, че има друга истина за тяхната връзка, той ще покаже още куп документи в своя защита.