Ето какво не знаем за Ани Цолова!

Ето какво не знаем за Ани Цолова!
4.6 (92%) 5 votes

Ани Цолова разказа за депресията и спасението си!

Непоклатимата Ани Цолова се разплака неудържимо на синия екран. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия е гост в предаването на колежката си Ани Салич. В „Извън новините” тя разкри най-страшните си моменти от личния си живот извън залите на медията, в която работи..

Ани Цолова заяви, че изпитвала силни чувства на привързаност към своя баащ, който загубила преди девет години. Екранната половинка на Виктор Николаев разкри, че смъртта на баща й се е отразила изключително зле. Тя непрекъснато е чувствала вина, че не е била плътно до родителя си и не му е отделяла достатъчно време. Бащата на Ани Цолова получава инфаркт и умира на 59 годишна възраст през 2005 година. Телевизионната водеща била съкрушена от тази огромна загуба.

Ани Цолова

Ани Цолова разказа за трагедията и депресията си в ефир

Журналистката Ани Цолова признава пред колежката си, че повече от месец се чувствала изключително зле. Тя не се хранила, не искала да се вижда с никой, не контактувала, дори не й се ходило на работа. Състоянието й било такова, че или й трябвали спешни мерки или трябвало да отиде на психиатър.

От тежката депресия я вади нейната колежка Миролюба Бенатова. Тя страдала изключително много, не знаела ден ли е или нощ и Мира почти насила я завела на кафе.

Ани Цолова си припомни колко отчаяна била и не искала да излиза, но все пак Миролюба победила и двете отишли в близкото кафене. След като седнали на масата, Ани Цолова си положила ръцете върху плота и после облегнала с главата си върху тях. Захлупила се и започнала неудържимо да плаче.

Миролюба обаче й казала нещо одобряващо и тогава Ани Цолова се свестила. След като приятелката й помогнала по този начин, тя разбрала, че небето е синьо, че тревата е зелена и че живота продължава. Колкото и тежка да е била загубата по юлбимия й баща, Ани Цолова осъзнала, че все пак живота продължава и тя трябва да живее.

Чаровната брюнетка осъзнала, че въпреки тежката загуба, просто повече връщане назад няма и това осъзнаване й помогнало да върви напред.

Ани Цолова сподели още, че заради смъртта на баща си тя чувствала непрекъсната вина. Ани Цолова искала дори да не ходи на работа, заровила си главата дълбоко в мъката си, мъчно излизала навън и комуникирала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар