Изворите на Ванга край Рупите творят чудеса

Изворите на Ванга край Рупите творят чудеса
3.75 (75%) 4 votes

Изворите на Ванга край Рупите лековити, творят и чудеса

Лечебни води край село Рупите, за които баба Ванга говореше с толкова любов се оказаха чудотворни. Те помагат на болни да излекуват заболявания на храносмилателната и ендокринната система, на опорно-двигателния апарат, неврологични, гинекологични увреждания, лекува и черен дроб, простатата, бъбреците и кожни заболявания. Ненапразно българската пророчица баба Ванга споделя, че за нея местата край селото са предпочитани и много тачени.

„Това място е много специално.–казва пророчицата – То ми служи като акумулатор и от него черпя енергия и сила. Някога тук е имало страшен огън, а този риф над нас крие една голяма тайна.“

Изворите на Ванга се оказаха направо чудотворни

Изворите на Ванга се оказаха направо чудотворни

Мистериозните води край Рупите отдавна се смятат за чудотворни. Пророчицата обаче е една от първите, които казват на хората, че водата там има повече от лечебна сила. Местните вярват, че самата баба Ванга е благословила изворите и затова водите там са толкова лековити. Хората палят свещички за своето здраве в храма край селото, след което отиват до мястото, където са естествените басейни и минерални бани. От едната им страна са магмените скали, които са се образували след изригването на вулкан в Рупите и от които извира минерална вода с температура от 75 градуса по Целзий.

Вярва се, че изворите на Ванга имат лековити свойства и са чудотворни. Не една и две жени окъпали се тук, са имали щастието да станат майки. Дори и най-безплодните от тях зачеват, след посещение на изворите. Мъжете пък се мажат с кал, с надеждата, че така ставите им ще се излекуват. До естествените басейни има изградени и минерални бани. Според учени, водата наистина съдържа куп полезни вещества и е лековита. Затова е толкова полезна и изворите са толкова популярни. Анализи показват, че водата в басейните тук съдържа въглеводороди, богата е на сероводород и флуор. Консумирана за пиене, водата помага за подобряване на чревната флора и дезинфекцира устната кухина. А ако прекарате 30 минути в нея, не само ще се почувствате по-добре, но бездетни майки се хвалят, че след това са зачевали по чудо деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар