Александър Найденов ходи с пистолет, тъй като се страхува да не бъде убитАлександър Найденов разкри, че има да взема 10 милиона лева от Министерството на отбраната

Александър Найденов се бои за живота си. По-известният като Сашо Майонезата бизнесмен разкри, че се страхува, че може да бъде убит, тъй като има да взема огромна сума пари. И то не от къде да е, а от Министерството на отбраната. По думите на бившия на актрисата Елен Колева, Министерството му дължи крупната сума от 10 милиона лева. "Убиват не хората, които дължат пари, а хората, на които им се дължат пари", категоричен е Александър Найденов, без да уточнява от къде точно очаква заплаха за живота си.

[caption id="attachment_423729" align="alignleft" width="300"]Александър Найденов се бои за живота си Александър Найденов се бои за живота си[/caption]

Заради страха си бизнесменът признава, че се е снабдил с пистолет, с който не се разделя и за секунда, разкри самият той пред камерите на ТВ7. Естествено, нямаше как да бъде подмината и темата за връзката му със скандалната актриса Елен Колева, с която се събираха и разделяха няколко пъти, докато се стигна до окончателния крах на отношенията им преди няколко месеца.

Причина за което станаха многобройните изневери на Елен. Александър Найденов е категоричен, че дори не желае да си помисля за изневерите й. Той обаче отрече да познава Иво Аръков, още по-малко пък да е замесен в побоя над него. Както знаете, името на актьора беше замесено с това на колежката му, като дори се появиха слухове, че Елен е слагала рога на възрастния си любовник именно с Аръков.

Майонезеният бос обаче отрече това да е истина. Той обаче отказа да коментира дали има нещо общо с изгонването на бившата си изгора от Народния театър. С директора на който е близък приятел, научиха от "24 часа".