Жени Каканджиева защити Тачо след екшъна

Жени Калканджиева успя да разтърси не само съквартирантите си във ВИП Брадър, ами и цяла България с думите си.

Жени Калканджиева не взе участие в екшъна, който се разигра днес сутринта между съпруга й Стефан Манов-Тачо и Зорница Линдарева, но веднага след това побърза да защити съпруга си. След като скандалът между Зорница Линдарева и Тачо прерасна в бой, охранителите влязоха в къщата на ВИП Брадър и изведоха съпруга на Жени Калканджиева. Малко по-късно Зорница Линдарева също бе изкарана от къщата, тъй като имаше нужда да поговори с психолози. Любовницата на Тачо настоява да си ходи.

[caption id="attachment_423714" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева се срина след екшъна с половинката на Жени Калканджиева Зорница Линдарева се срина след екшъна с половинката на Жени Калканджиева[/caption]

По всичко личи, че драмата в любовния триъгълник между Жени Калканджиева, Зорница Линдарева и Тачо става все по-зловеща. Тя вече успя да надхвърли и най-смелите очаквания на сценаристите на ВИП Брадър. Под влияние на спиртните напитки тримата успяха да сътворят истински екшън, който в крайна сметка ескалипа до грозните сцени на бой между Зорница Линдарева и Тачо, на които зрителите на онлайн излъчванията на риалити формата станаха свидетели. Както вече ви информирахме, Зорница Линдарева бе тази, която първа налетя на бой на Тачо. Именно поради тази причина преобладаваща част от съквартирантите застанаха на негова страна.

Сега обаче моделката се жалва, че отново е отхвърлена и прибегна до помощта на психолози след екшъна. На свой ред пък Жени Калканджиеве защити съпруга си, заявявайки, че той никога не й е посягал и никога не е посягал на жена пред нея, без оглед на ситуацията. Тя посочи, че веднага след скандала лично прегърнала Зорница Линдарева, за да я успокои и допълни, че не й е спестила критиките по отношение на факта, че сама е предизвикала агресивното поведение на Тачо. Жени Калканджиева е категорична, че вината за целия екшън е изцяло на Зорница Линдарева. Миската недоумява защо охранителите на ВИП Брадър са извели съпруга й, а не Зорница Линдарева при положение, че тя е била тази, която първа е скочила на бой, пише pik.bg. Към момента Тачо е изолиран в трудово възпитателното общежитие, където ще остане до довечера, когато съквартирантите ще решат съдбата му.