ВИП Брадър променя изцяло правилата за живото предаване довечера

Невиждан екшън се разигра под покрива на ВИП Брадър.

Заради изненадващия екшън, продуцентите на ВИП Брадър отмениха номинациите, които трябваше да бъдат направени тази вечер и изгониха виновника от къщата. Едва ли ще ви бъде трудно да се досетите, че главният герой в екшъна, разиграл се под покрива на ВИП Брадър е половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо.

[caption id="attachment_423707" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър променя изцяло правилата за живото предаване довечера ВИП Брадър променя изцяло правилата за живото предаване довечера[/caption]

Тачо бе изведен от къщата на ВИП Брадър, след като си позволи да зашлеви шамар на любовницата си Зорница Линдарева. Екшънът се е разиграл тази сутрин. И тази сутрин съперницата на Жени Калканджиева – Зорница Линдарева бе в обичайното си неадекватно състояние и започна да се заяжда с Тачо. В един момент обаче скандалът ескалира и се стигна до там, че Зорница Линдарева скочи на бой на Стефан Манов-Тачо. Половинката на Жени Калканджиева, за когото е всеизвестно, че пали от четвърт и е доста бойна натура, разбира се не й остана длъжен и отвърна на ударите.

Незнайно защо едва тогава оранителите на ВИП Брадър влязоха в ролята си. Вместо да укротят побеснялата Зорница Линдарева обаче, те изведоха от къщата Стефан Манов-Тачо. Разбира се след разигралия се екшън онлайн излъчването на шоуто бе прекъснато. От ВИП Брадър са коментирали пред Информационна агенция „ПИК”, че поради факта, че съперницата на Жени Калканджиева е скочила първа на бой на Тачо, към когото все още изпитва силни чувства, той няма да бъде елиминиран директно, както изискват правилата. Още тази вечер обаче в къщата ще има гласуване на живо и всички съквартиранти ще решат съдбата на Тачо.

От предаването уточняват, че плана за живото предаване довечера ще бъде изцяло променен. Номинациите ще бъдат отменени, а телефоните за гласуване са спрени, пише pik.bg. Очевидно живото предаване довечера ще бъде много интересно. Предстои да разберем дали съпругът на Жени Калканджиева ще бъде изкаран от играта или съквартирантите ще го пожалят и ще го върнат обратно в къщата на ВИП Брадър.