Лора Крумова се държи като озлобена лелка

Лора Крумова, която само преди година стана майка, вече се е превърнала в озлобена лелка. Вместо да стане по-сдържана и смирена след появата на сина й на бял свят, Лора Крумова се е превърнала в злобна и арогантна жена. Тв водещата, която все още не може да се пребори с излишните килограми, преби фотографка пред сградата на бТВ, научи "Уикенд".

Миналата седмица тв водещата решила да посети колегите си в бТВ. Придружила я нейната колежка и приятелка Галя Щърбева от Нова тв, която в момента е в майчинство. Двете дами са почти неразделни. Говори се, че след месеци брюнетката ще се присъедини към екипа на бТВ.

[caption id="attachment_423703" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова се превърна в злобна лелка[/caption]

Лора Крумова е била засечена на излизане от офиса на бТВ заедно с приятелката си Галя Щърбева. Двете дами се качили в колата на журналистката от Нова тв. Точно в този момент млада фотографка насочила фотообектива към Лора Крумова.

Тв водещата буквално побесняла. Изпаднала в истерия блондинка отворила прозореца на автомобила и се разкрещяла. Разгневената Лора Крумова попитала фоторепортерката кой й е разрешил да я снима. Младата дама отговорила, че снимането не е забранено, особено когато става въпрос за публично известни личности.

Думите й разгневили още повече Лора Крумова и тя извикала фотографката да се доближи до колата. В този момент се разиграл истински екшън. Позеленялата от яд Лора Крумова задърпала репортерката и дори я ударила няколко пъти с юмрук, пипе Хот арена.

Тв водещата се заканила на младата жена, заявявайки, че ако още веднъж си позволи да я снима, ще й отреже главата.

Свидетели на грозната сцена, разиграла се на паркинга пред бТВ, са шокирани от видяното. По всичко личи, че Лора Крумова още не е излязла от депресията. Може би проблемите й с теглото са причината за агресивното й поведение.