Пацо Бекъма коментира съквартирантите от новия сезон на шоуто

Един от бившите участници в Биг Брадър Панайот Кючуков, който си спечели прякора Пацо Бекъма, оплю в ефир Елена Кучкова.

Пацо Бекъма посочи, че очевидно плеймейтката е забравила за танците си по евино облекло и сега е започнала да се взема твърде насериозно. В типичния си стил гълъбовският бек пренебрежително коментира участниците в новия сезон на ВИП Брадър с думите „ВИП-ове, мипове…”. Той бе категоричен, че всеки човек трябва да си знае мястото. Изцепките на Пацо Бекъма по адрес на съквартирантите взривиха сутрешния ефир на Нова тв.

[caption id="attachment_423695" align="alignright" width="300"]Пацо Бекъма коментира съквартирантите от новия сезон на шоуто Пацо Бекъма коментира съквартирантите от новия сезон на шоуто[/caption]

Гълъбовският бек бе поканен в ефира на медията да коментира интригите, които се заформят под покрива на Големия брат като врял и кипял в това шоу. Той разбира се не пропусна да демонстрира самочувствието си. Пацо Бекъма не се посвени да коментира дори и паркетния лъв Евгени Минчев, който се има за доста изтънчена личност. Панайот Кючуков обаче го „размаза”, заявявайки по негов адрес, че е затлъстял, тъй като не престава да се тъпче с мъжки хормони. След това обаче гълъбовският плейбой веднага побърза да се застрахова, заявявайки, че не се познава лично с Евгени Минчев.

За сметка на това пък не престана с критиките си по адрес на съквартирантите в новия сезон на ВИП Брадър и следващият, който взе на прицел бе актьорът Иво Аръков. Според Пацо Бекъма, бившето гадже на Мика Стоичкова в никакъв случай не може да бъде определен като красавец, още по-малко като идол на мнозина от представителките на нежния пол. Той недоумява как човек с „криви зъби” като Иво Аръков може да бъде окичен с подобна титла. Очевидно веднага след като изрече тези думи Пацо Бекъма се сети, че и неговите зъби не са като на холивудски актьор и побърза да отбележи уж на майтап този факт, допълвайки, че за разлика от актьора не си ги показва наляво надясно, пише Блиц.